Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendový bazárek pro 120 kočičích andílků je za námi :)

18. 10. 2022
Víkendový bazárek pro 120 kočičích andílků je za námi. Tentokrát zaslouží obrovské poděkování úplně všichni.
Takže velké kočičí díky dárcům věcí, p. Libušce Janouškové za sběr věcí od Vás, všem naprosto úžasným nakupujícím, všem mediálním partnerům, všem kteří pomáhali s propagací PDA Sušice a p. Adamcovi který upřednostnil naši nevýdělečnou akci před tou výdělečnou, to málokdo udělá, velmi si toho vážíme. A a tentokráte extra velké děkujeme všem pomocníčkům. Letos se sešel team naprosto úžasných lidiček, kteří přišli, pomohli, ale hlavně byli super sehraní a vše šlo lépe než kdy dřív. Bez nikoho z výše jmenovaných by se bazárek nemohl konat, jste opravdu nejlepší a velké veliké díky.
A jak tedy bazárek dopadl? Neuvěřitelně - naši věrní, kteří nechybí nikdy a zvláště v těžkých dobách pomohou, nezklamali. Je třeba zdůraznit, že leckterý nakupující, patří k těm, co budou v zimě řešit jestli si rozsvítit nebo zatopit a právě ti koupí jeden hrneček za 5 Kč a dají kočičkám 500 Kč s´teplým úsměvem od srdíčka řeknou ,,dejte to kočičkám,, . K tomu opravdu nejede nic dodat. A pak je pár těch, co chtějí pro kočenky co nejvíc , čekají kolik se pro kočičky vydělalo a pak přihazují jako na aukci, aby tlapičky měly o chlup lepší život a výdělek.
Dobře už to nebudeme natahovat - díky nakupujícím a příspěvkům kočkomilných lidiček se pro kočičky vydělalo 82 180 Kč a my v němém úžasu, stále nevěříme. Ale ano je to tak, jste prostě úžasní lidé a moc a moc si toho vážíme.
A díky komu se vše podařilo - Romanka, Lenka a Tomáš Mathausovi, p. Petr Pešl, manželé Novotní, Mudr. Kateřina Nová s manželem a synem Honzíkem, Hanka Poláková, p Karel Tittl / mimochodel letos oceněn jako živnostník roku / , Jana Klečková, p. Kislingerová, Kačka Kotyčková, slečna Žaneta Lorencová, Radka Míšková, Mudr. Kateřina Vlčková, , Táňa Vlčková, Miluška Sedláčková a Věrka Loffelmanová.
Ještě jednou velikánské poděkování všem a kočičky přidávají děkovné zavrnění.