Jdi na obsah Jdi na menu
 


​12. 04. 2022 se na Vás budeme znovu těšit na Farmářských a řemeslných trzích ve Kdyni

10. 4. 2022

12. 04. 2022 se na Vás budeme znovu těšit na Farmářských a řemeslných trzích ve Kdyni. Kočičky moc děkují za pomoc a podporu.

 

MKS Modrá hvězda Kdyně

FARMÁŘSKÉ A ŘEMESLNÉ REGIONÁLNÍ TRHY ve Kdyni se uskuteční už za pár dní.
Těšíme se na Vás 12.4. 2022 od 8:00.
Těšíme se, že nám zazpívají dětičky z MŠ DĚLNICKÁ A MŠ MARKOVA. (v 10h a v 10:20)
A máme pro vás zase novinku. Obrovské dobroty OD ŠTĚPÁNA. Myslíme, že je ani představovat nemusíme, ale pro ty, kteří třeba ještě neochutnali skvělé jídlo z vyhlášené hospůdky U ŠTĚPÁNA, tady:
Štěpán Ruda, majitel biofarmy Vojetice a zmíněné hospůdky která dnes patří mezi naši gastronomickou špičku, si prošlapal svou podnikatelskou cestu od začátku. Dnes už sice podnik řídí z postu manažerského, ale svoji firmu vybudoval takříkajíc od píky. Se vším, co k tomu patří. O všem si můžete přečíst na jejich stránkách.
K nám do Kdyně přivezou především masové pochoutky jako hovězí ve vlastní šťávě, divočák a jiné druhy mas ve vlastní šťávě, pestré druhy paštik a masových pomazánek. Moc se těšíme na setkání se Štěpánovou partou.
Když jsme u těch dobrot, těšte se na:
* ČENDOVY UZENINY - my jsme je vyzkoušeli při minulých trzích a můžeme vám říct, že uzená panenka na jalovci nemá konkurenci. Klobásy s bylinkami nebo Čendova slaninová "pomazánka" je naše nová závislost.
S pivem ze sousedních Domažlic ideální!
* MĚSTSKÝ PIVOVAR DOMAŽLICE - dárkové balení lahvových piv a na čepu dvanáctka a něco silnějšího. K tomu usměvavá obsluha a pivo do skla - když si ho koupíte :)
  <div class=