Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. charitativní bazárek skončil, děkujeme :)

30. 3. 2022
15. charitativní bazárek Šance pro kočku skončil.
Děkujeme všem dárcům věcí, všem nakupujícím, p. Libuši Janouškové za sběr věcí v železářství Janoušek, p. Brůhové a p. Kováczové za roznos letáčků, p. Heleně Šperlové za neúnavnou prezentaci a velké poděkování p Adamcovi za možnost bazárek v těchto prostorách pořádat, bezvadnou spolupráci, jako při minulém bazárku a všem mediálním partnerům za pomoc s prezentací.
Bez výše uvedených, by bazárek nebylo možné udělat, ale to by nebylo ani bez pomocníčků, takže moc děkujeme pomáhajícím -
ti co nikdy nechybí ,,Mathaus team,, - Romana Mathausová, Lenka Mathausová, Tomáš Mathaus a nezbytná dodávka která se zůčastnila z posledních sil. p. Kačka Kotyková která na pomoc dorazila až z Polabí, p. Petr Pešl, Táňa Vlčková, Miluška Sedláčková, Jana Klečková, p. Helena Turnvaldová, Hanka Poláková, p. Karel Titl, manžele Novotní, manžele Míškovi, p. Jiřina Jiříková, p. Vlastimil Kovařík, p. Renata Hellusová a Eliška Hellusová které dorazily na pomoc z Plzně, Žaneta Lorencová, p.Jarmila Klementová a Libor Špaček a pochopitelně všem, kteří jakkoli šířili informaci o bazárku.
DÍKY VÁM VŠEM SE PODAŘILO PRO KOČIČKY ZÍSKAT ČÁSTKU
75. 439 Kč. A TO JE TEDY OPRAVDU NESKUTEČNÁ POMOC A PODPORA, KTERÉ SI VELMI VÁŽÍME.
Všichni víme, že současná situace, není dobrá. Co už není zdraženo, velmi pravděpodobně brzy bude. Přesto, jste jako každý bazárek přišli, a podpořili kočičky. Moc děkujeme, že na nás myslíte i v dobách nedobrých, jak se říká, v nouzi poznáš přítele. Velmi děkujeme, že chápete, že nouze nenouze - 100 + kočiček čeká každý den na krmení, na stelivo, na své léky a co si budeme povídat i na nějakou tu dobrůtku. A díky Vám, mají vše jak jsou zvyklé a to i přes snahy jedinců, kteří se snaží o opak.
Dá se říci ještě hodně, ale někdy prostě dochází slova, tak od nás přijměte prosté, ale věřte že o to vděčnější a upřímnější - DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA VÁS ZASE PŘÍŠTĚ.
 
277467281_2194523210705328_7041355304921361837_n.jpg