Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. aukce Šance pro kočku z.s.

29. 4. 2021

2. letošní aukce je jako vždy věnována všem kočičkám v naší péči. Momentálně akutně bojuje 5 koťátek s ošklivou silnou virózou. Malá tělíčka svádí nerovný boj, děláme s naší paní doktorkou vše, aby byl úspěšný. Prognóza není ideální, z místa odkud koťátka pochází máme informace že nikdy žádná koťata těchto kočiček nepřežila. Doufáme, že tato budou výjimka, ale zázraky nedokáže nikdo z nás. Převážná část korunek tedy bude na naprosto vše, co bude pro ně možné udělat, zbytek bude pro ostatní kočičky.
Výherci zpráv obdrží po skončení aukce zprávu s údaji o platbě, poprosíme pohlídejte si ji, hledejte nejen v žádostech zpráv, ale poslední dobou bohužel často i ve spamu. Balíčky zasíláme prostřednictvím České pošty, jak jen čas u 100 kočiček dovolí, pokud na balíček spěcháte, dejte prosím vědět, pokusíme se ho odeslat rychleji.
Jsme opravdu vděčni za jakoukoli pomoc. Pokud se Vám nic nehodí a chcete kočičkám pomoci, můžete zaslat Vámi zvolenou částku kterou jim chcete pomoci na transparentní účet Šance pro kočku 2000952043 / 2010.
Děkujeme za pomoc i sdílení a nyní už jen přejeme příjemné dražení Vám všem.
Aukce končí v úterý 4. 5. 2021 ve 20.00 h

 

VSTUP DO AUKCE ZDE - https://www.facebook.com/media/set?vanity=sanceprokocku&set=a.1938731319617853

 

Může jít o obrázek kočka