Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bazar, PDA Sušice 25. 03. 2022 - 27. 03. 2022

21. 2. 2022
Bazar, PDA Sušice 25. 03. 2022 - 27. 03. 2022
Máme tady jaro, zdá se bez všech opatření nebo omezení takže jarní bazárek pro sušické kočičky je tady co by dup. Budeme se na Vás těšit na našem charitativním bazárku v Sušici 25. 03. - 27. 03.
Bazárek se bude konat jako ten minulý, v PDA v Sušici a pořádá ho jako vždy Šance pro kočku z.s.
Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, p. Libušce Janouškové za sběrné místo pro věci na bazárky, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem mediálním partnerům a hodným lidičkám za pomoc s propagací.
Díky Vám všem a vaší podpoře můžeme pomáhat těm, kteří to potřebují.
Jedeme nonstop 20 let, ale kalamitu posledních let nepamatujeme a dochází síla, tu dodají kočičky, ale narůstá stále větší armáda koťat která spotřebuje na krmení, stelivo a veterinu pochopitelně podstatně víc peněz, než je obvyklé.
Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.
Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?
PROPAGACE
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se taková akce koná.
 
Plakátek ke stažení zde Sušicejaro2022.pdf
 
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční.
 
PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem to znamená ve čtvrtek 24. 03. můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do PDA.
Věci se budou převážet od cca 9.00 h ráno / ještě upřesníme po dohodě všech kteří mohou pomoci s autem / a vyrovnávat budeme tentokrát hned po převozu věcí.
 
POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném. Tentokrát je nás na prodej samotný méně než obvykle. Pokud se tedy někdo cítí na to pomoci i na bazárku jako takovém, čím víc tím lépe a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku / ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../
Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, protože u nás najdete jen ty nejkrásnější, nejchytřejší, a nejhodnější kočičky na světě, bohužel však kočičky které nemají svůj vlastní domov a čekají na něj v útulku....
Průměrně máme v péči + - 100 kočiček a bazárek se koná těsně před vypuknutím kotěcího období, tedy pro nás tradičně té největší finanční zátěži.
Prosíme pokud můžete, pojďte s námi pomoci těm, kteří si samotní pomoci nemohou..
Poprosíme a děkujeme za sdílení, bez vaší pomoci to nejde.
A samozřejmě, co nejsrdečněji Vás všechny zveme do PDA v Sušici Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!
Většinu z Vás dobře známe a věříme, že v tom kočičky nenecháte.
Děkujeme
 
susicejaro2022-page-001.jpg