Jdi na obsah Jdi na menu
 


Má týden na nalezení domova - nalezené kotě...

18. 7. 2021
Cyklostezka z Dolan do Svrčovce - nalezené kotě.
Má týden na nalezení domova, nikdo nemá rád ultimáta ale pojďme se tedy alespoň pokusit někoho nalézt. U nás je plno k prasknutí, poprosíme zda nevíte o někom zodpovědném, kdo by ještě mohl koťátku dát domov / víme že je všude překočkováno, ale také víme, že že leckdy se najde nečekané řešení/.
Pokud Vás nikdo a nic nenapadá, poprosíme o sdílení, třeba pomůže někdo jiný, o kom ani nevíme/ nevíte. Za zkoušku to stojí, v kravínech to opravdu není pro kočky žádná hitparáda a malé kotě tam vůbec nemá co dělat
Děkujeme.
Dobrý den,
včera sousedka se synem při cestě po cyklostezce z Dolan do Svrčovce našla v pangejtě mňoukající černé kotě. Ptala se několik lidí tady ve vsi a protože se nikomu nezaběhlo a nikdo ho nechtěl, odnesla ho s granulemi do kravína na slámu. Dnes jsem se tam byla podívat a je to ještě piňďa. Vzala jsem ho domů a dala kapsičku, granule ještě nežere. Bylo dost hladové a v uších má asi svrab, jinak je v pořádku. Bohužel sama mám 5 kocourů a manžel se už obměkčit nenechá, takže mám týden na to mu najít nový domov nebo poputuje zpět do kravína. Pokouším se rozhodit sítě, ale momentálně je období koťat, takže je to těžké. Proto se obracím na vás, zda byste mi nepomohli mu najít nový domov, popřípadě se ho neujali. Domnívám se, že je to kocourek.
 
svrc1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
svrc3.jpg