Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme za sebou nejčernější noc za dvacet let provozování útulku

2. 1. 2021
Máme za sebou nejčernější noc za dvacet let provozování útulku. Opustiíli nás 4 bojovníci se svou nemocí Floriánek a Fleur bojovali s rakovinou, Chipánek a Kryštůfek se selháním ledvin. Další dvě kočičky Drobeček a Beníček jsou hospitalizovaní na veterině - Beníček byl ze včerejší zábavy tak k smrti vyděšený, že jsme ho v těžkém šoku převáželi na veterinu, sotva jsme se vrátili, jeli jsme znovu s Drobečkem, který měl srdeční záchvat.
Chanovické kočičky nejí a běhají ještě nyní vyděšeně sem a tam, totéž kočičky z Kamýku a z dočasek Kvak a Žblunk a kočičky z Trhanova.
Flori, Flerinka, Chipánek a Kryštůfek by umřeli tak jako tak. jen to mohlo být v klidu a ne ve stresu a strachu. Ostatní to doufejme zvládnou.
Nebudeme diskutovat zda taková ,,zabava,, stojí za takovou cenu. Omlouváme se dnes nebudeme k dispozici vůbec, na telefonu, osobně na netu...Došla veškerá síla.
Dnes se pokusíme napravovat co včerejšek způsobil. Jen u těch 4, už nenapravíme nic. Snad jen že je už nic netrápí a nebolí ale to je slabá útěcha.
 
R.I.P. zlatíčka
 
Floriánek
 
florianek.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fleurinka
 
fleur-kotata-stehovani-006.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chipík
 
chip.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kryštůfek
 
krystof-3.jpg