Jdi na obsah Jdi na menu
 


Míša kulička hledá človíčka

21. 7. 2022
Před časem byl v Domažlicích nalezen tento kocourek. Majitele se nepodařilo dohledat, tak kocourek hledá nový domov. Případně pokud se Vám zdá, že kocourka znáte, že víte komu by mohl patřit, dejte nám prosím tip na původního majitele.
Kocourek je v dočasné péči nálezkyně kde dostal jméno Míša, ale bohužel tam nemůže zůstat. Jedna z kočiček které paní má, to nezvládá a má díky tomu stresu zdravotní komplikace. Moc tedy poprosíme o pomoc s hledáním domova pro tohoto malého šikovného mazlíka.
Je to veliký mazel a pohodář, je po všech potřebných testech a vyšetřeních a dle jejich výsledků je to zdravý kocourek. Domů půjde pochopitelně očkovaný, odčervený a vzorně rozmazlený. Hledá domov pouze uvnitř bytu nebo domečku, společnost jiných kočiček nevadí, naopak.
Nachází se pod spolkem Šance pro kočku, v dočasné péči v Domažlicích. Pokud o kocourka máte zájem je pochopitelně možné po předchozí dohodě kocourka navštívit a pak už bez něj, nebudete chtít odejít, protože je to malé zlatíčko, které musíte chtít domů.
Šance pro kočku z.s.. Hrádecká 493, Sušice 342 01
tel.731241782, email :sanceprokocku@email.cz
Pokud nemůžete kocourkovi nabídnout domov, poprosíme o pomoc sdílením. Děkujeme
 
dd1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dd3.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dd4.jpg