Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moureček, Myška a Šmudlík zůstali na světě sami ...

16. 5. 2021

 

Moureček, Myška a Šmudlík patří bohužel k těm, kterým jejich človíček, jistota, vlídná tvář a haldící ruce, odešel do míst, ze kterých není návratu. Kočičky zůstaly na chalupě a nutně potřebují nový domov. Rodina po pánovi je jezdí desítky km krmit, ale to půje jen maximálně do podzimu, v zimě je to mimo jejich možnosti. Domů si je vzít nemohou a hledají pro ně pomoc. Moc se přimlouváme, potřebují domov, kde by mohly chodit volně domů a ven, domov na bezpečném místě, kde je tento způsob kočičího života možný. Jen kočička Myška, 18 letá, by potřebovala spíš klidný domov, bez kočiček, kde by mohla v klidu dožít. Dost těžká bude pro ni i změna domova, ale bohužel jiná možnost není. Moc poprosíme o sdílení, zamyšlení se, jestli nevíte o někom kdo by mohl pomoci, pokud Vy nemůžete.

Kočičky se nachází na Klatovsku, do rozumné vzdálenosti není problém převézt.

 

000.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento kocourek se jmenuje Mourek, i když ani jedna kočička na jméno neslyší,bohužel se u dědy rozvinula demence a jména kočičkám často měnil. Netušíme,jak je starý,kocourka se ujal po té,co byl odebrán lidem,kteří ho týrali,vyhazovali ho z okna apod. Je také kastrovaný a také není poslední dva roky,co je u dědy očkovaný. Tento kocourek je strašně vděčný za každé pohlazení a za vlídné zachazení,nejhůře snáší dědovu nepřítomnost. Před dědou žil v bytovce,poslední dva roky u dědy má možnost volného pobytu venku, ale na noc také chodí spát  dovnitř.

 

 

mour.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tato kočička je u dědy nejdéle,je jí asi 18 let,děda se jí ujal,když ji srazilo auto, při operaci ji rovnou vykastrovali a přišla o ocásek. Kočička je už hodně stará a také náladová,občas se nechá hladit a když jí to přestane bavit,bez varování škrábne. Také není očkovaná. I když může volně chodit ven,sdržuje se spíše uvnitř,má ráda svůj klid a stresuje ji i přítomnost ostatních koček.

 

myska.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na těchto fotkách je kocourek Šmudla asi 3 letý, k dědovi se zatoulal jako kotě,děda ho nechal vykastrovat,ale poslední dva roky není očkovaný. Je plašší,ale když zjistí,že mu neublížíte a že ho krmíte,začne být brzy velmi přítulný a vyhledává vaši společnost. Přes den je venku a chytá myši,ale v noci je zvyklý spát uvnitř.

 

smudla.jpg