Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opustili nás dva úžasní bojovníci, Davídek a Theoušek

31. 3. 2022
Opustili nás dva úžasní bojovníci, kteří bohužel svůj nerovný boj prohráli....
Davídek - vyhozené kotě ,,zachráněné,, někým, kdo má pocit, že kotěti s vysokou horečkou a zápalem plic stačí v mrazech v prosinci papírová krabice ven před barák a pak se KLUK náhle ztratí. Pozná se, protože knírek neschová, ale léčba je dlouhá a drahá tak prostě není jejich.
Davídek bojoval jako drak. Měl vše, co mohlo pomoci, měl sílu a vůli bojovat. Miloval jídlo, společné chvíle s kamarády, miloval nás a my jeho. Vzorně polykal všechny léky, nechal si opakovaně bez protestů nabírat krev a podstupoval vše co léčba obnášela, bez známky protestu. Bohužel i tak prohrál. Ve chvíli, kdy přestalo být slyšet dýchání a zdálo se že konečně bude lépe, malinkaté tělíčko velkého bojovníka už nemohlo dál a srdíčko dotlouklo.
R. I. P. Davídku už bude jen dobře
 
davidek01.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Theoušek
Protože někdy má osud pocit, že toho trápení, je málo, rád Vám přidá.
Ráno odjížděl na kastraci Theo a už se nikdy nevrátí. Už nikdy nebude hltat vital drink na kterém hodně ujížděl, už níkdy se nepodívá tím zamilovaným pohledem, že jsme ho vykoupali, protože to miloval.
Kdo ho znal ví, kočkopes kříženec s mainkou, ochrnutý, inkontinentní, ale bojovník, který miluje jídlo, hračky všeho druhu. Theo miloval ostatní kočky a jejich dovádění, byl to našima očima veselý kocourek, který si užívá každý okamžik.
Při kastraci se zjistil obrovský nádor, který prorostl do více orgánu a nebylo možné ho chirurgicky odstranit. S ohledem na krátkou dobu, za kterou tak moc vyrostl, jsme byli nuceni společně s paní doktorkou říct to nejtěžší ano, a nechat ho v klidu a bez bolestí odejít, protože dál by to už nebyl život, ale trápení. To si určitě nezaslouží a nechtěl by to on, ani my. Theo dnes jsi nás zase vyřadil z provozu, protože tože se nevrátíš, by nás nenapadlo, ani ve snu. Ale budeme si tě pamatovat, tak jak jsi odešel, plného života, hraní, vynucování dobrot a ,,minifotbálku,, který si i přes svůj handicap, miloval asi nejvíc.
R.I.P. Teoušku už je a bude dobře
 
theo.jpg