Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po roce nám vrátili Fifinku :(

28. 8. 2022
O víkendu, tedy přesně v den kdy si soucitní lidé připomínají mezinárodní den zvířat bez domova, se nám vrátila po roce v novém domově Fifinka. Z důvodů údajné alergie.
Podle lidí kteří ji měli rok doma, protože rodinou je nazvat nemohu, testy zda alergie je opravdu na kočičku, nikdo nedělal. Pouze jim řekli, že může být alergen. Fifinka byla u nich jako kočičí jedináček, odcházela jako umazlené kotě, které k jim přišlo se srdíčkem na tlapce, když si přišli kočičku vybírat. Vrátila se zlomená, zrazená kočička, která útočí na vše a všechny. Napadá věci, kočky, nás. Nejí, nepije, pouze naříká a z okna sleduje cestu kterou ji přinesli. Když vejdete do místnostnosti, upře na dveře pohled s nadějí, že si jdou pro ni. Ona na ně přece čeká a myslí si, že oni na ni také. Když vidí že to nejsou oni, zklamaně se vrátí na okno a dál naříká..Kočka je člen rodiny a rodina se neopouští. Ale to má každý prostě jinak. K údajné alergii bez komentáře, jen že sama jsem bývala silný alergik ale s nástupem koček do mého života se moje alergie dala na zběsilý úprk a již se nevrátila. Ale i to má každý jinak. Jen nevědět s jistotou, zda jde o alergii na kočky, či níkoli a zbavit se jí, není dle mého úplně správně. Ale možná proto je správně, že zpět. Až se uklidní a ona se uklidní, je to jen čiré zoufalství kterému se brání agresí, najde lidi kteří ji budou milovat jak si zaslouží.
A na okraj, byla na ní armáda blech, která ji požírala zaživa. Nechápu kde k nim čistě bytová kočka přijde a že je tak masivně zablešena a nikdo to neřešil. Ale pokud toto nikdo neřešil, tak je údajná alergie její bývalé ,,rodiny,, ten nejmenší problém.
A ty vítej zpět Fifinko, je nám to strašně líto, ale společně to zvládneme, uvidíš.
 
fifi.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fifi2.jpg