Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROSBA...

28. 9. 2021

243372159_2055291917961792_4995253972455479627_n.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kočička nelezena v obci Radešov u Kašperských Hor. Maminka ani jiná koťata nejsou nikde vidět. Holčička je maličká, ale snaží se. Krmíme po dvou hodinách a doufáme že to zvládne.
Nalezená koťata neberou konce a bohužel neberou konce koťata která jsou dva tři týdny stará a vyhozená.
V pátek jsme řešili nálezy 20 koťat a koček, během víkendu 9, včera 12 a dnes 5.
Na čekací listině na přijetí k nám, je 18 koček a karanténa momentálně plná koťat která zatím nelze ani naočkovat. To znamená, že bude plná ještě několik týdnů.
Moc děkujeme všem těm, kteří se rozhodli pomoci nalezeným kočkám, koťatům místem u sebe. Ne každý to může finančně zvládnout, těm jsme rozdělili prakticky vše, co jsme měli k dispozici ale to je na úkor kočiček v útulku. Bylo to nezbytné, protože místo je nedocenitelné a šlo o akutní koťata či kočky, které by na ulici neměly šanci.
Ti co nás znají vědí, že Vás neobtěžujeme prosbami o pomoc, nedáváme k přijatým kočkám číslo účtu s žádostí o příspěvek. Tentokrát musíme udělat vyjímku. Na účtu máme zhruba 100Kč, na veterině účty přes 20 000 kč a počítáme každou konzervu či pytel steliva. Koťat je opravdu neskutečně moc a spotřeba extrémní. Pokud můžete kočičkám pomoci jakoukoli částkou budeme více než vděčni.
Aukci momentálně není možné časově zvládnout. Stále je na krmení stříkačkou závislých spousta koťat o marodech nemluvě. Uděláme co nejdřív, ale zatím nezbývá ani hodina času.
Takže protože zoufalá doba, snad povolí zoufalé činy, pokud můžete pomoci poprosíme o příspěvek na účet číslo 2000952043 / 2010 s poznámkou - koťata, protože jejich spotřeba luxuje účet nejvíc.
Pokud chcete pomoci raději něčím konkrétním nejvíc potřebujeme kvalitní hrudkující stelivo, kotěcí mlíčko používáme Royal Canin. kotěcí kapsičky, paštičky a konzervy pro dospěláky. Pomohou určitě i odčervovací pasty či cokoli přímo pro kočičáky. Jen granulky zatím naštěstí máme.
Moc prosíme o pochopení, že další kočičky už opravdu nemůžeme přijmout, dokud se situace malinko nezlepší.
Děkujeme