Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sen dvou kočičích kamarádů .... společný domov

4. 5. 2022
Karanténu konečně mohli opustit Kočička Blackie a Kocourek Simba. Budou hledat domov a pro začátek zkusí štěstí a budou hledat domov, do kterého by mohli společně. Zatím je to tak, že Simba má nabídek na domov několik, Blackie ani jednu a o společném domově mohou jenom snít. Ale někdy, někdy se sny plní a tito dva by si to moc zasloužili.
Oba mají za sebou hodně dlouhou cestu ke dni, kdy jsou konečně zdravotně v pořádku, po všech testech, očkování a kastraci a mohou si začít užívat kočičho řádění. Mají co dohánět, protože oba hodně dlouhou dobu promarodili. To už je naštěstí minulost a teď poprosí o pomoc s hledáním společného domova. Jsou na sebe velmi fixovaní a rozdělit koťata s tak silnou citovou vazbou, nedopadá nikdy dobře. Obě koťata zůstala po odchodu sourozenců sama. Sestěhovali se a Blackie začala o mladšího Simbu pečovat. Nahrazovala mu částečně mámu a sestřičku. Dnes je z nich nerozlučná dvojice, která si i když má možnost, s ostatními nehraje, dovádí pouze spolu.
Blackie byla nalezena jako malé kotě v lese mezi obcemi Strážovice a Těchonice. Hodně dlouho bojovala s virózou a nic nezabíralo. Trvalo to, ale dnes je to už naprosto zdravá, kastrovaná, očkovaná kočička. Je to velký mazel i řádidlo. Jako kotě se ujala role nevlastní sestromaminky malého kocourka Simby. Vzorně o něj pečovala a díky ní i Simba nakonec začal růst, přibírat a pořádně řádit.
Simba je jedním z koťat nalezených v pouhých dvou týdnech života v Malonicích.
Patří ke koťatům, která mají a budou mít vždy velkou vazbu na lidi. Piplali jsme ho na lahvičce mlíčka po dvou hodinách, kdy nám dal okamžitě vědět, pokud bychom se opozdili byť o pár minut. Dlouhou dobu moc nerostl a nedařilo se, ale to vše už má za sebou. Dnes je to šikovný, zdravý, malý kocourek, který moc rád řádí. Sice se neumí prát jako ostatní, ale rád si s nimi hraje a u ničeho nechybí. A když jde do tuhého, vždy včas zmizí.
Pokud by jste mohli poskytnout společný domov těmto dvěma, moc poprosíme kontaktujte nás. Zde na stránce, emailem: sanceprokocku@email.cz , tel. 731 241 782
Nachází se v útulku Šance pro kočku v Sušici a moc doufají, že se jim sen o společném bydlení splní.
 
bleckieasimba.jpg