Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři koťátka nalezena v poli... :(

8. 10. 2021
Na poli v polovině cesty mezi hřbitov Běšiny a Hubenov / Klatovsko / byla v pondělí kolem 17 h nalezena tato tři koťátka. Nálezce p. Michal Heger žije v Holandsku a zítra se vrací zpět. Přes to se o koťátka od pondělí vzorně staral, krmil, řešil s veterinou a hledal náhradní domov. Bohužel nikdo se nenašel, tak tygříci putovali dnes k nám protože i když není místo, tady není jiná alternativa.
Moc děkujeme za obětavost a pomoc koťatům, která by jinak umírala dlouze a zbytečně, na samém počátku života.
p. Heger vybavil koťátka mlíčkem a příspěvkem na krmení, moc děkujeme a doufáme, že to mrňouskové zvládnou. Mají se čile světu a když už je někdo odsoudil umřít a někdo jiný naštěstí změnil jejich osud, mělo to tak být a musí to dát...
Dvacet dva let sbírám opuštěné kočičí duše a koťata byla vyházena pochopitelně vždy. Ale nepamatuji tolik takto malých prcků, kteří sotva stojí na tlapičkách, neumí jíst, pít, vyprázdnit se... jako letošní rok. A co všechny ty kočky, kterým jste je sebrali, co mají nyní plno mlíčka a není odbyt? Nevadí umírající koťata? Nevadí že máma kočka může umřít na zánět mléčné žlázy? Je tak velký problém, nechat kočku vykastrovat, aby to nemuselo dopadat takto?
Tak Vy co to máte jinak, než ti, co je tam nechali napospas osudu ,držte jim všechny tlapky co máte, ať to má dobrý konec.
 
kote1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kote2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kote3.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
244956202_2062027770621540_5237931364318787132_n.jpg