Jdi na obsah Jdi na menu
 


Už dnes, zítra a v neděli se na Vás těšíme v Sušici v PDA s charitativním bazárkem pro 120 kočiček Šance pro kočku

14. 10. 2022
Už dnes, zítra a v neděli se na Vás těšíme v Sušici v PDA s charitativním bazárkem pro 120 kočiček Šance pro kočku.
Díky včerejším úžasným pomocníčníčkům Romaně Mathausové, Tomáši Mathausovi, Hance Polákové, Věrce L. , p. Václavu Tittlovi, manželům Novotným, Milušce Sdláčkové, Janě Klečkové, Kačence Kotyčkové, a Petru Pešlovi je pro Vás vše přichystáno a těší se na vaši návštěvu.
Děkujeme všem pomocníčkům a všem kteří přijdou kočičky bez domova podpořit nákupem Doba je zlá, každá koruna a to doslova opravdu hodně pomůže.
Pokud nemůžete přijít osobně, budeme vděčni i za sdílení, třeba dorazí někdo z vašich fb nebo osobních přátel.
 
Může jít o obrázek kočce a text that says 'Kočiči útulek Šance pro kočku z. S. Sušice ve spolupráci PDA Sušice 16. CHaRitaTiVnÍ BazaR PRO KOČKY BeZ pomova PDA, Pod Stráži 89, Sušice Pátek 14.10.2022 9-17 hod. Sobota 15.10.2022 Nedele 16.10.2022 Velky vyprodej: oblečeni, doplšky, časopisy, tašky, batohy, bižuterie, hračky, domácí potreby, dekor a mnoha dalšího... Cely výtežek z prodeje bude použit pro potreby kočičiho útulku V Sušici na nákup krmiva, steliva, na veterinární péči, atd. Dárek ke každému nákupu :) Srdečne všechny zveme moc se na Vás tešime! pro kočku z.s. C Maši partneri pro tuto akci: ELIVILE FILMpro KLATOVSKY KISFEASKOFERSKY denik.cz ZRIYODO SIRKUS'