Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční zázrak pro Čertíka

7. 12. 2022
Vánoční zázrak pro Čertíka
Když už máme ten advent, budeme zase moc prosit o jeden veliký vánoční zázrak. Občas se dějí, víme a zažili jsme, teď jeden moc potřebuje jeden kočičí senior.
Umřel pán a zůstal po něm kočičí parťák. Nemá kam jít, nemá nikoho, kdo by ho utěšil, pohladil, kdo by mu pomohl zvládnout tuhle těžkou dobu. Nikdo z rodiny si ho vzít nemůže a kocourek moc potřebuje domov. Zatím zůstává v bytě kde žil, má tam zajištěné krmení, ale je tam sám.
Je to kocourek starý 12 let, aby to nebylo málo je slepý, nebo téměř slepý. V bytě kde žije, se pohybuje bez problémů a naučí se to i v novém domově, jen to musí být klidný domov, kde se nic nemění. Celý život žil jen uvnitř bytu, je nekastrovaný a neočkovaný. Podle dnešního vyšetření na veterině kastraci zvládne, tu zajistíme a zaplatíme. Co mu nemůžeme poskytnout je klidné důstojné místo pro jeho věk a postižení. Představa že v této situaci bude muset čelit ještě hordě koček v některé z našich kočičích skupin, je děsivá. A za mne nedopadne dobře pro Čertíka. My se pro něj rádi třeba přetrhneme, ale tyto kočičky to většinou vzdají dřív, než si stihnou zvyknout. A když se rozhodnou rezignovat, nic s tím většinou nenaděláte.
Moc a moc prosíme o místo na zbytek života pro tohoto utrápeného černého kocourka. Místo jen uvnitř, bez možnosti chodit ven, místo kde bude klid a laskavé ruce, které pohladí a člověk který tu bude s ním.
My víme že zase chceme moc, ale tady je moc potřeba.
Prosíme, pokud můžete, nebo víte o někom kdo by mohl .......
Kontaktujte nás. Šance pro kočku z.s. Hrádecká 493, Sušice
tel 731 241 782, email sanceprokocku@email.cz
Poprosíme a děkujeme za sdílení a možná za zázrak.
Možná, když budou ty vánoce....
 
certik1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
certik3.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
certik2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
certik4.jpg