Jdi na obsah Jdi na menu
 


Většina závazně zamluvených kočiček začíná balit

6. 4. 2021
Většina závazně zamluvených kočiček začíná balit, jelikož lidský faktor je jen lidský, do 13.4.2021 zatím bohužel nemůžeme fungovat. 13.4. máme další kontrolu, do té doby bohužel stále ve stavu marodů. Je to lepší, rýma to vzdala úplně, kašel si to ještě rozmýšlí a teplota nerada, ale alespoň trošku klesá . Takže věříme že minimálně jeden z nás snad toho 13 konečně bude schopen fungovat i pro návštěvy. Je to i doba kdy by už mělo být bez problémů cestování mezi okresy, tak snad...
Děkujeme všem za podporu a trpělivost většina z Vás je prostě skvělá.
K těm několika ostatním - na dotazy typu
,,Máte nějakou kočku?,,
,,Já TO chci k baráku aby To lovilo myši,,
Podobně duchaplných dotazů jsem za minulý týden řešila asi 60, nemám pro ně pochopení ani normálně, když je mi tak zle, že mám co dělat donutit se vstát, tak už vůbec.
Takže ano, máme nějakou kočku, každá má své jméno a když o ní něco chcete vědět, musíte se ptát na konkrétní kočičku. Pomoc od Vás ,,víte tu mouratou,, to moc neusnadní, mourovaných máme přes 20. Rovněž nemáme žádnou kočku jménem TO..
A protože každá kočička se hodí jinam, pokud máte o některou zájem, čekejte, že se budeme ptát, na vše co je důležité, aby našla ten pravý domov. Většina lidí to bez problémů chápe a odjíždí s kočkou která se k nim hodí. Některým to bohužel stále nedochází, takže mne připraví o čas, ale na odpovědi ohledně svého domova už jaksi zapomenou.
Na všechny ty solidní, komunikující, se pochopitelně těšíme a děkujeme že si vybrali naše kočičky.
Může jít o obrázek uvnitř