Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z domova posílá pozdrav Andělka, Morisek a Zrzík a než dorazila zpráva přijeli podájemnící pro Vanesku a Lindušku

28. 2. 2021
Z domova posílá pozdrav Andělka, Morisek a Zrzík a než dorazila zpráva přijeli podájemnící pro Vanesku a Lindušku.
Moc děkujeme za pomoc, tyhle kočičky to opravdu moc potřebovaly.
Hezký den tetám a ostatním kočičkám.
Naše nová podnájemnice říká, že musím napsat, aby tety věděly, že jsme v pořádku.
Vezmu to tedy od minulého týdne. Naložili nás do čehosi plastového, a v tom plastovém, do čehosi většího, co se s námi rozjelo neznámo kam. Nová podnájemnice byla s námi a pořád říkala, že to bude v pořádku. No nevím, klukům se to nezdálo a celou cestu zpívali, tak jsem se přidala. Podnájemnice Ivetka říkala že asi trénujeme na kočičí superstar. To sice netuším, co je, ale super je asi dobré, tak snad je to něco dobrého. Dorazili jsme pozdě večer a šli zkoumat nový prostor. Kluci se hned schovali, já jsem to jen jedním očkem okoukla a šla spát. Bylo toho všeho nějak moc.
Není to tak špatné, jak jsme si mysleli. Chodí za námi Ivetka a nosí dobroty. Jen poslední dny pořád vzdychá, a říká: Jak jsme je tam mohli nechat?
Moc jsme to mu nerozuměli, ale nakonec to vypadá, že mluví o našich ségrách. Podnájemník vždycky mávne rukou a říká, dohodli jsme se, víc nemůžeme. A Ivetka vzdychne a jde.
Dnes Ivetka přinesla maso a říkala, vyšlo to jedeme pro ně. Říkala, že musí jet hned, protože v pondělí by je už nepustili, to nevím, jen se moc těším.
Zatím to vypadá, že venku jsou další čtyři kočičáci a my prý také budeme chodit domů a ven jak budeme chtít, jen si musíme zvyknout. My si zvykneme, když tu nikdo není, řádíme jak vždycky, jen když slyšíme kroky, kluci se schovají a já dělám, jak strašně tvrdě spinkám. Jeden zatím neví, vypadá to dobře ale jistota je jistota. Tak se tam mějte krásně a třeba až se vzbudím, budou tady Vaneska a Linduška.
Vaše Andělka i za brášky Zrzíka a Moriska kteří zase zalezli pod skříň.
 
Může jít o obrázek cat a indoor