Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zavlekov - mourované mrně, Budětice - další mrňousek....

16. 11. 2022
Zavlekov - na chatě nalezeno mourované mrně. dle sousedů chatařů tam křičelo 4 dny, moc nejde pochopit že mu nikdo nepomohl, ani že někdo takového mrňouse v téhle zimě vyhodí ven.
Budětice - vyhozena dvě koťata bohužel na zahradu kde je jezevčík který kočky netoleruje. Jedno kotě zakousnul než stihli majitelé zjistit co se děje, druhá holčička se stihla zachránit.
Je to pořád dokola a nikam to nevede. Když začnete o kastraci sesype se zvláště v některých lokálních skupinách lavina hloupých komentů. Toto prostě nejde omlouvat. V dnešní době existuje nespočet kastračních programů, i my proplácíme kastrace, pokud majitel nemůže nebo nechce, kočičku odvezeme na veterinu a po kastraci dovezeme zpět, totéž další podobné organizace. Veteriny leckdy nabízí pomoc slevou kastrací. Není proto omluva ani důvod. Jen že majitel kočky prostě nehodlá udělat vůbec nic, jen vzít ani ne měsíční koťata a rozházet je, kde se mu zlíbí. On se přece někdo postará. Když ne člověk, který pomůže, tak třeba právě pes nebo dravec.
 
zavlekov.jpg