Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočička od paneláku den po předání do nového doma záhadně zmizela??? prosím koukejte ulice pod Antonínem a volejte!!!

25. 4. 2024
Před třemi dny jsme byli upozorněni na kočičku, která se několik měsíců pohybovala v Sušici na Kaštance. Nasdíleli jsme, aby se našel majitel nebo někdo kdo kočičku vezme k sobě alespoň na čas. Našla se paní která ji poskytla dočasnou péči i když má doma kocourka a velmi málo místa, aby kvůli případnému ohrožení kocourka, oba od sebe oddělila. Zaplatili jsme veterinu, kočička je mladá, kastrovaná a docela fit. Proto byla dočasková teta ráda když se ozvala zájemkyně o kočičku a tak jí kočičku přivezla a předala protože komunikace s ní se jí zdála v pořádku.
Ráno, když byla dočasková teta v práci ji nová ,,majitelka,, kočičky napsala že jí kočičku doveze zpět, protože se nesnese s jejich kocourem o kterém při předání ani v předešlé komunikaci nepadlo ani slovo. Paní nemohla reagovat, protože by v práci, ozvala se hned jak přišla domů a začal kolotoč lží a výmluv od ,,nové majitelky. První verze byla že odvezla kočičku babičce na venkov, protože odmítala sdělit kam a umožnit kontrolu toho, zda je kočička v pořádku, bylo jasné že je vše jinak. Večer při osobní návštěvě dočaskové tety a paní která na kočičku původně upozornila u ,,nové majitelky se objevila nová verze, že kočička utekla z vodítka.
Paní je typ ,,co slovo to lež,,, takže těžko říci kde kočička je a co se s ní stalo.
Dáme na psího detektiva, najdi mazlíka, paní vyvěsí letáčky a poprosíme všechny kdo mohou o sdílení a Sušičany v okolí Pod Antonínem a směr na Kaštanku pokud podobnou kočičku uvidíte, dejte prosím vědět.
Zároveň moc prosíme, když předáváte nalezenou kočičku sami za sebe, jako to udělala dočasková teta, nejdříve si prověřte kam kočička jde. Určitě i jako fyzická osoba sepište smlouvu o předání kočičky a vše kontrolujte. Jen tak má pomoc smysl.
Poprosím i návštěvníky fb když vidíte že se hledá majitel nebo dočasný pobyt pro nalezenou kočičku, nepřemlouvejte v komentářích lidi ,,vemte si ji,, pokud dotyčného osobně neznáte. Ať to nekončí takto špatně
Ještě pár slov paní která na kočáičku upozornila
,,Dobrý večer, CHCI VŠECHNY LIDIČKY VAROVAT PŘED PANÍ LUCIÍ CHOTOUSOVOU ZE SUŠICE,
která si včera kočičku převzala z dočasné péče a dneska již kočičku nemá. Když jsme si dnes pro kočičku přijeli, a chtěli si jí vzít zpět, její matka se nám snažila namluvit všechny možné nehorázné lži a výmysly. Dceru před námi dokonce zapírala. Výsledek je takový, že buď už kočička není živá nebo ji vyhodili a kočička se hladová toulá neznámo kde. Proto Vás prosím, pokuď by jste jí někde zahlédli, ozvěte se mi co nejdříve na číslo 604894158. Moc děkuji za sdílení,,
 
437094312_828082249351051_478580919401314456_n.jpg