Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. charitativní bazar pro kočky bez domova - hodnocení

22. 3. 2019

10. charitativní bazar pro kočky bez domova

Jubilejní 10. charitativní bazárek Šance pro kočku ukázal, co vše jde zvládnout, když jde o dobrou věc. A pomoc kočkám bez domova, dobrou věcí je.
Před letošním jarním bazárkem nás potrápilo několik věcí najednou, do posledního týdne nebylo jasné, zda budeme schopni věci převozit do sokolovny, ale nakonec určitě zaúřadovala velká kočka a dodávka prošla technickou. DÍKY!!!
Několik chyb ve smlouvě, dle kterých by nebylo fyzicky možné věci vyrovnat, někteří pomocníčci bohužel tentokráte ze zdravotních nebo rodinných důvodů nemohli pomoci, ošklivé poranění p. Špačkové těsně před bazarem, poranění Libora Špačka při nakládce krabic v pátek před bazárkem, ale problémy jsou od toho, aby se řešily. Smlouva nakonec na počtvrté doladěna, a pomocníčci se nahlásili další.
Čtvrteční odpoledne ve znamení vynošení všech krabic a pytlů ze skladu do spodního patra, páteční ráno bylo hektické, budíček ve 3.00 ráno, kolečko kolem kočiček, v 7.00 odjezd na chirurgii na převaz a vyčistění nehezkého kousance od Montyho, v 9.00 začala nakládka věcí na auta, odvoz do sokolovny a vykládka a tak stále dokola cca do 12. 00 h . No a potom již každobazárková klasika - krabice pytle, krabice, pytle až máte pocit, že to nikdy neskončí.
Večer honem ke kočičkám – krmení, úklid, léky atd. Pár hodin spánku, budíček opět ve tři ráno, opět kolečko u kočiček a honem na bazárek, do pošmourné deštivé soboty.
Déšť, nedéšť, hned ráno jste vzali sokolovnu útokem a protože jsme byly jen 4, i přes to že jsme počítaly vaše nákupy na dvou místech současně, neustávaly fronty.
Neděle už byla krásná, slunečná opět Vás neskutečná spousta přišla podpořit kočičky bez domova.
Moc příjemně nás překvapila návštěva Jany a Sáry Davidových, které nám přivezly ukázat našeho
,, Štístka,, , jejich Štěstí a podpořit naše chlupáče.
Několik podnájemníků našich kočiček hrdě ukázalo krásné fotky kdysi našich kočiček a to je něco, co nás vždy potěší nejvíc, protože proto to děláme, aby alespoň většina našla domov, kde je všem dohromady dobře.
Závěr neděle zase balení, odvoz věcí a po odjezdu všech přenosit vše neprodané do patra do skladu. O půlnoci bylo vše hotovo a my velmi blízko kolapsu, ale další kolečko u kočiček spolehlivě probere.
Bylo to několik naprosto vyčerpávajících dnů, ale pro kočičky jsme to všechny rády podstoupily.
Děkujeme všem mediálním partnerům, někteří dělali vše možné i nemožné, aby našim kočičákům pomohli co nejvíc, těm díky o to víc.
Velké poděkování všem dárcům věcí, bez Vás by bazárek nebyl, všem nakupujícím bez Vás by neměl smysl, paní Libuši Janouškové za sběr věcí – ne každý má možnost dopravit je rovnou k nám a všem kteří pomohli s propagací, protože bez Vás by třeba spousta lidí o bazárku ani nevěděla.
Velké poděkování všem, kteří kočičkám plně uhradili pronájem sálu na bazárek – p. Jana Skopová, p. Markéta Jansová, p. Olga Šťastná, p. Jana Štěpánková, p. Kopcová a její Maxík a Ťapík, Málkovi, p. Anna Havlovičová, p. Karel Titl a p. Hana Poláková.
A velké poděkování všem, kteří přiložili ruku k dílu - doprava – p. Karel Titl, p. Hana Poláková, p. Tomáš Mathaus, Miluška Sedláčková.
Pepovi se Zdeňkem velké poděkování za odnos a odvoz knih.
Na bazárku samotném moc děkujeme za pomoc – Táně Vlčkové, Janě Klečkové, Romaně Mathausové, která celý pátek pomáhala přes skutečnost, že večer odjížděla do Prahy, p. Heleně Šperlové, p. Čapkové, p. Janě Slivoňové, p. Věrce Loffelmanové, p. Milušce Sedláčkové, p. Hance Polákové a p. Haně Veselé.
Poděkování dvěma ,,invalidům,, Anně Špačkové a Liborovi Špačkovi za servis kočičkám v útulku, přes to, že oba mají poraněnou pravou ruku.
Městské policii Sušice za zajištění parkování před sokolovnou, bez něj bychom museli tahat vše přes ulici.
Kočičky Vám všem moc děkují za neskutečnou pomoc a podporu ve výši 67 280 Kč, je jako vždy určena pouze kočičkám na krmení, stelivo a vše co je třeba.
Děkujeme jste úžasní.
Fotek je jen minimum, díky tomu kolik Vás bylo, nebylo na focení prostě kdy.

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, jídlo a uvnitř

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a uvnitř

 

Na obrázku může být: 4 lidé, sedící lidé a noc

 

Na obrázku může být: 1 osoba, kočka a uvnitř