Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.-23.4.2017 se koná 6. charitativní bazar pro kočky bez domova

22. 3. 2017

Ve dnech 22. 4. 2017- 23. 4.2017 se v sušické Sokolovně můžete těšit na již tradiční 6. bazar pro kočku, který jako vždy pořádá Šance pro kočku z.s.
Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem mediálním partnerům za pomoc s propagací.

Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.
Jak můžetepomoci nebo co je třeba?
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se taková akce koná.
Pokud nám můžete pomoc s tiskem plakátek v PDF pro lepší kvalitu tisku ke stažení zde - bazar pro kočku.pdf
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční.
Těsně před bazákem to znamená pátek 21.4. můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do Sušické sokolovny , kde bude následovat vyrovnávání věcí a každá ruka ochotná pomoci se hodí a je více než vítaná.
Věci se budou převážet od cca 9.00 h ráno a vyrovnávat budeme od rána dokud nebude vše hotovo.
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku.
/ ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../

Pokud ještě pochybujete a naše kočičky nebo nás neznáte, přijďte se podívat komu je tato pomoc určena. Kočičky jsou již zabydlené a po předchozí dohodě není problém je navštívit.
Pište sem do zpráv, na profil Facebooku,
do emailu:utulekzikov@seznam.cz nebo volejte 731 241 782 případně nás můžete navštívit na adrese útulku Hrádecká 493, Sušice , u hlavní brány je zvonek zvoňte prosím na ten, kde napsáno Šance ale je to s rizikem že pokud nejste dohodnuti nemusíme být přítomni.

Krom péče o kočičky v útulku, kastrujeme a odchytáváme volně žijící kočky za účelem kastrace, rozvážíme krmivo méně majetným kteří mají tíživou finanční situaci a ve své péči kočky, nebo můžeme být na veterině nebo kde je třeba. Proto je lepší dohoda předem.

Moc děkujeme za jakoukoli pomoc , protože u nás najdete jen ty nejkrásnější, nejchytřejší, a nejhodnější kočičky na světě, má to smysl....

Děkujeme a prosíme i za sdílení . Bez Vás to opravdu nejde.

bazar-pro-kocky.jpg