Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní bazar poprvé v Klatovech 5. 11. 2016

31. 10. 2016

Začátkem listopadu pro Vás Šance pro kočku z.s. připravila charitativní bazárek v Klatovské sokolovně pro stále stoupající počet kočiček v naší péči.
Krom nakupujících, na které čekají jako vždy pěkné věci, za ještě hezčí ceny a tombola, uvítáme pomoc dobrovolníků, s vyrovnáváním zboží, dopravou případně přímo na bazárku. Máte li čas a chuť pomoci 130 kočičkám, které v tuto chvíli máme v péči a další na čekací listině, kontaktujte nás prosím abychom rozložili společné síly,... podle toho kdo má kdy čas.
Doprava pátek 04.11.2016 hodinu upřesníme a sobota 5.11.2016
Oceňování a vyrovnávání zboží - pátek 04.11.2016
Prodej během soboty na bazárek jako takový....
Bazárek od bazárku dokazujete jak moc jste úžasní, pojďte nám pomoci i na ten první klatovský v období kdy je situace kolem opuštěných koček historicky nejhorší, samozřejmě nejen u nás, je to stejné úplně všude v celé republice.
Pomůže i tisk a roznos či výlep plakátků, šíření informace o bazárku mezi vašimi přáteli.
Děkujeme všem, odměnou bude vrnění velikánské spousty tlapek které si samotné pomoci nemohou a naši pomoc potřebují a zaslouží si ji.

Plakátek v PDF k tisku:  burzaKT.pdf

Pokud můžete vytisknout a někde vylepit, případně nějaké roznést lidem do schránek, bude to obrovská pomoc a předem moc děkujeme obětavým lidičkám.

burzakt-page-001.jpg