Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dopadl 6. sušický bazar?

26. 4. 2017

Během uplynulého víkendu jsme ve spolupráci se sušickým kulturním střediskem Sirkus pořádali již 6.charitativní bazar pro kočku. Děkujeme všem kteří kočičkám Šance pro kočku zachovali přízeň i přes ošklivé sobotní počasí. Díky Vám se podařilo pro kočičky získat částku 40. 700 Kč a patří Vám za ni obrovský dík.
Tentokrát výtěžek rozdělíme a větší část vložíme na transparentní účet spolku na úhradu nejakutnějších faktur a zbylou část ponecháme v pokladně spolku na hotovost...ní nákupy které jsou ve prospěch kočiček třeba.
Děkujeme všem kteří do bazárku věci darovali ať už je poslali poštou, přivezli k nám, nebo k p. Janouškové, které taktéž patří díky za sběr věcí a Hance Polákové za jejich odvoz k nám.
Všem kteří pomohli propagací , a samozřejmě všem nakupujícím.
Děkujeme mediálním partnerům - Klatovskému deníku, televizi Film Pro, Kašperskorskému zpravodaji a Sušickému kulturnímu středisku Sirkus, p. Sedleckému za maximální vstřícnost a ochotu ve všem pomoci.
Pomocníčkům patří extra veliké poděkování, protože bez nich by tyto bazárky nermohli fungovat a pomáhat kočičkám.
Kdo že tedy neúnavně pomáhal?
p.Hanka Veselá, p.Hanka Nekolová, p.Táňa Vlčková, Mudr.Katka Veselá, p.Helena Šperlová s dcerou, p.Radka Míšková, p. Eva Desenská, p. Romana Mathausová, p.Tomáš Mathaus, Lenka Mathausová, vrchní inspektor Venoušek Mathaus, p. Miluška Sedláčková, p. Jiřina Andrlíková, p. Petr Jiřík, p. Jana Klečková, z Prahy přicestovali na pomoc Davidovi a to p.Jana, Sára a Deninka.
Díky Vám všem je tento krásný výdělek a kočičky za něj moc děkují a věří že únava, bolavá záda a nohy které všichni máme stáli za to , protože pomohli dobré věci.
Pro ty kdož měli pocit že bazárek je ve prospěch jiného útulku jak jsme se dozvěděli, není, jde o stejný útulek, stejné kočičky jen sídlící na jiné adrese, blíže Vám, aby jste se mohli podívat komu vaše pomoc byla určena.
Kdo to na bazárek během víkendu nestihl, nemusí zoufat, 20.5.2017 bude druhý charitativní bazárek Šance pro kočku v Klatovské sokolovně a jste všichni srdečně zváni a vítáni .
Ještě jednou veliké děkuji všem, jste opravdu úžasní a bez Vás to nejde.

Fotogalerie ZDE