Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. aukce 2017 pro Goliáška

18. 7. 2017

Fotka uživatele Šance pro kočku  z. s.

 

VSTUP DO AUKCE ZDE

 

4. aukce Šance pro kočku z.s. je věnována kocourkovi Goliášovi a jeho 87 kamarádům, které zatím tráví čas v útulku Šance pro kočku v Sušici. Kočiček je hodně, nákladů na vše, co je pro ně třeba, ještě víc.
Goliášek je 11 let starý kocourek, který neměl a nemá život zrovna jednoduchý.
Při přijmu k nám, měl několik měsíců starou zlomeninu zadní tlapky, kterou nikdo neléčil, vysoké horečky a strach z lidí. Nejdříve veterináři zvažovali kvůli špatnému stavu, v jakém se nacházel,... jeho uspání, poté, mu hrozila amputace a nyní vážně zlobí ledviny. Všechny původní potíže přestál na jedničku, ledviny jsou bohužel něco, co vyléčit nejde, jen zmírnit potíže, zkvalitnit a malinko prodloužit život.
Goliášek má kreatin na hodnotách, které jsou u hranice, kdy se jedná o kritický nevratný stav, ale je to veliká šikulka a pokusí se je malinko stáhnout dolů, vzorným polykáním diety. Granulky moc nechce, ale ledvinové kapsičky jí vzorně, každý kdo měl kdy kočičího ledvináře ví, že dokud jí, je ještě relativně dobře.Tlak v ledvinách pomáhají snížit léky a ty Goiášek vzorně polyká.
Dnes je Goliášek velikánský mazlík, který miluje lidi a jejich společnost a kdyby mohl, poprosil by o koktejl namíchaný z trošičky štěstí a síly aby i tohle zvládnul, jak nejlépe a nejdéle to jde.
Pokud tedy chcete a můžete pomoci Goliášovi nebo ostatním kočičkám, vítejte v naší 4. aukci, která je tady právě pro Vás.
Aukce končí 28.7.2017 ve 20.00h