Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLEDÁ SE MAJITEL KOCOURKA NALEZENÉHO V JANOVICICH NAD ÚHLAVOU

17. 2. 2024
HLEDÁ SE MAJITEL KOCOURKA NALEZENÉHO V SOBOTU V JANOVICICH NAD ÚHLAVOU
Rodina která si kocourka odvezla se mu snaží najít původní domov. Kocourek se v novém domově trápí a určitě se mu stýská po jeho lidech. Rodina která kocourka v sobotu zachránila ze stromu hned smazala všechny příspěvky o nálezu a majitel tak příspěvek nemusel vůbec zaregistrovat. Proto poprosíme znovu o sdílení třeba ho majitelé stále hledají. Pokud by někdo z místních byl ochoten vytisknout jednoduché letáčky a vylepit je na několika místech, moc by to pomohlo. Majitelé nemusí ani být na sociálních sítích a byla by větší šance, že si všimnou kde je.
Děkujeme
V sobotu večer rodina žijící v Janovicích nad Úhlavou, kousek od Klatov našla na stromě tohoto kocourka. My jsme se na něj jeli z Prahy podívat s tím, zda to není náš ztracený Lemonek.
I přesto, že nebyl, jsme mu nabídli domov, protože by jinak byl umístěn do útulku. Od neděle je vidět, že je nešťastný, dle mého někde svou rodinu má a pláče po ní. Je zdravý, čistý, nezanedbaný, očividně zvyklý i na jiná zvířata, mazlivý a hravý.
Čip nemá, víc jak rok mu není a kastrovaný není. Je tmavě šedý.
Budu ráda, pokud by se našla i nějaká hodná duše v okolí tam a vylepila letáčky v místě nálezu, třeba by se někdo ozval.
Moc děkuji, moc bych si přála, aby se kocourek vrátil zpátky ke své rodině. Děkujeme
Pokud víte komu by mohl patřit prosím dejte jim vědět, pokud může být Váš, kontaktujte prosím rodinu která si kocourka odvezla
na profilu @Karolina Skalická https://www.facebook.com/karolinskalicka
 
428118563_784395860386357_1399958655698425397_n.jpg