Jdi na obsah Jdi na menu
 


Únorová umisťovací výstava Praha 2016

25. 2. 2016

Žikovské kočičky se únorové výstavy účastnili na poslední chvíli, díky tomu nastal malinko problém s dobrovolníky, někteří dlouhodobě marodí, jiní tak na rychlo nemohli, ale protože máme kolem sebe partu skvělých lidiček, dobrá věc se podařila a díky tomu má všech šest Žikovských chlupáčků,Merlinek, Oldík, Madlenka, Dráček, Eliášek,a Kulihrášek, kteří se účastnili výstavy, své doma a o to jde. Výstava byla naprosto super, perfektní organizace, příjemné prostory a spousta lidiček milujících kočky to je lepší než ta nejbáječnější dovolená..
Takže jako vždy velmi časný budíček, pro mne žádný je tu přece jen malinko chlupáčků o které je třeba se před odjezdem postarat, členka našeho nového spolku Miluška Sedláčková v pátek v práci do 24 h, domů se dostala v 1.00h spát šla ve 3h protože doma má také své chlupáčky a vstávala v 5.00 ráno, takže vydatný dvouhodinový spánek na cestu…
Pomoc s charitativním krámkem sama okamžitě nabídla p. Helena Šperlová, která našim chlupáčkům už i tak pomáhá, jak může, takže měla u stánku s dcerou premiéru a obě si vedly výborně a my jim moc děkujeme. Poděkování zaslouží p.Jana Davidová s dcerou které pomáhali před výstavou stavět klece
Věřte nevěřte, cesta proběhla bez kočičích nehod, bez koncertu, všechny kočičky byly naprosto vzorné a hodné, jen Madlenka slaboučkým hláskem zazpívala a asi dvakrát ji doplnil Dráček.
Naprosto nás tentokráte nechala na holičkách technika, začalo to navigací na telefonu, která se asi chtěla při sobotním ránu pobavit a naváděla nás stále dokola po sídlišti, jen tam kam měla ne, takže nakonec jsme dorazily díky vlastnímu úsudku, kudy ano a kudy ne. Díky tomuto špásu se na telefonu zcela vyčerpala baterka, takže nebylo možné během výstavy fotit, foťák zůstal zapomenut doma, ale to jsou drobnosti, hlavní je že všechny kočičky našly své podnájemníky a my moc děkujeme za domov pro ně. Velikánskou radost máme z Merlinka a Oldíka kterým jsme opravu moc a moc přály společný domov a vyšlo to, Oldík měl včera svátek, tak dostal krásný dárek.
Výstavy se účastnilo 52 kočiček a neuvěřitelných 40 z nich našlo domov, to je prostě senzace.
Z protějších srdíčkových klecí na nás strašně smutně koukal kocourek Silvestr a měli jsme velikánskou radost, že našel domov, díval se tak že by se nad ním kámen ustrnul.
Velikou radost nám udělali všichni , se u nás zastavili, všichni kteří našim kočičkám přáli domov a zvědavě se vraceli, zda už ho našli, všem kteří nás přišli podpořit, nebo ukázat fotky našich kočiček u nich doma….
Moc a moc děkujeme všem novým majitelům kočiček a všem přejeme ať je to šťastná volba na celý kočičí život, všem pomocníkům a veliké poděkování organizátorům Srdcem pro kočky za možnost účasti.

Foto z akce zde.