Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky umisťovací výstavy v Klatovech

2. 5. 2016

Výstavy se zúčastnilo celkem 15 kočiček - 1 kocourek za spolek Klatovské kočky a za spolek Šance pro kočku 14 kočiček a kocourků. Do nového domova tentokrát odjela z výstavy jen jedna kočička - krasavice s delší srstí Květuška. Kocourek Mišák je zamluvený a pojede okouknout budoucí bydlení zítra, společnost by mu tam měl dělat pejsek a s těmi zatím nemá zkušenost.
Účast návštěvníků byla dobrá, uvítali jsme i známé tváře majitelů bývalých svěřenců našich spolků a řada lidí př...išla podpořit kočičky příspěvkem nebo nákupem v charitativních obchůdcích.
Kočičky, které dnes domov nenašly budou, spolu s dalšími kamarády, na svoje doma čekat v domácích depozitech nebo v útulku. Nutno říct, že některým pobyt v kleci nedělal vůbec dobře.
Všem, u kterých našli chlupáči nový domov i těm kteří přišli kočičky podpořit děkujeme. Poděkování patří také všem, kteří se na výstavě, na její přípravě, propagaci, na zajištění dopravy, občerstvení a při dalších nezbytnostech podíleli.
Pořádnou fotoreportáž jistě přichystá Eva Desenská, která vše poctivě dokumentovala.

Připojujeme se k informacím a poděkování Klatovských koček, přidáme poděkování dopravcům Mvdr. Lence Švejdové, Milušce Sedláčkové, Mudr. Katce Veselé, Manželům Mathausovým, které všichni znáte jako ,,Venouškovi,, , Svazu chovatelů v Sušici, jmenovitě jejich předsedovi panu Jandovi za zapůjčení klecí, Zdeňce Pirnerové za pomoc kdykoli je třeba, za pomoc na výstavě Evě Desenské, Táně Vlčkové, Katce Veselé, Jitce Piškové , Vendy Riškové, Milušce Sedláčkové, podnájemnici Vítka a ...Martínka p. Kartákové. Jídelní servis pro dovunožce zajišťovali Radka Míšková, Mathausovi, Miluška, p.Machuldová, p. Jandová všem moc děkujeme.
Nákupem v charitativním krámku, jste kočičky podpořili částkou 4745 Kč a na vstupném jste kočičky podpořili částkou 5800 Kč. Děkujeme Klatovským kočkám které se zřekly své části vstupného a darovali ji našim tlapičkám.
Kočičky sice jely na výstavu zbytečně, ale většina ji prospala a po příjezdu jsou již zase ve svém živlu, jen v noci nejspíše proběhne debata zůčastněných kočičáků o dnešním výletu.
Měly jsme možnost umístiti kočiček víc, ale lidé kteří o ně měli zájem nesplňovali podmínky převzetí.
Ještě jednou moc děkujeme všem

 

Náhledy fotografií ze složky Reportáž z výstavy v Klatovech