Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klatovy - nalezena tato koťata.

22. 9. 2021
Klatovy - nalezena tato koťata.
U nás bohužel již není místo, nálezkyně p .Kremláčková byla tak laskavá že je nechá u sebe a pokusí se je vypiplat. Znamená to krmit po dvou hodinách, ve dne v noci, s nejistým výsledkem. Koťata jsou podchlazená a pochopitelně příliš malá na to aby je někdo vyhodil jak nepotřebné smetí. Nezaslouží si to žádná kočka, ty větší ale mají alespoň šanci.Tato koťata téměř žádnou. Paní je naštěstí znalá všeho co je třeba a to je velká výhra. Tak už jen držíme všechny tlapky co tu jsou a strašně moc děkujeme, že jste je tam nenechala.
Protože jak jsem se opětovně včera při nálezu jiného kotěte od městské policie Klatovy dozvěděla je, že kotě přijde a zase odejde a není třeba kolem toho dělat humbuk.
Totéž opět Klatovy minulou neděli, nálezci doporučeno městskou policií Klatovy ať kotě nechá tam kde ho našel. Co na tom, že šlo o kotě, které nebylo samo schopné jíst a pít. Nálezce neposlech a piplal a piplal. Koťátko bohužel umřelo, ale šlo o to udělat co jde a pokusit se. Ne to odpískat hned zpočátku.
Ale jsou i jiná města s jiným přístupem. Železná Ruda - minulý týden nalezena koťata. Městská policie jako většina jiných - že jsou jen pro psy.
Nicméně po té co jsme paní nasměrovali na městský ´uřad, protože nebylo místo a povinost má opravdu obec, at už může či ne , neskutečný pocit když se městký úřad ozval nám a měl evidentní zájem situaci řešit. Dohodli jsme termín, kdy bude místo po přestěhování koťat z karantény a koťata zůstala u nálezkyně, město zajistilo krmení a tento týden dorazí k nám. Ono když se chce, jde ledacos, ale musí se chtít.
Už jsme z přístupu měst opravdu unavení, letos kdy je situace s koťaty nejhorší, co kdy pamatuji, zvlášť.
 
kt.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kt1.jpg