Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rarášek a Cheynne odjeli do společného domova :)

22. 7. 2018

Po dni plném telefonů s nálezem koťat, které není kam dát, telefonů které končí výhrůžkami, které prostě nikam nevedou, jedna veliká radost, Rarášek a Cheynne - mají ode dneška své doma.
Oba se k nám dostali paradoxně díky člověku, který kočky rád neměl, neoprávněně vstoupil do prostor útulku které jsme měli pronajaté a otevřel okna, v naději že naše kočky zmizí.. Nezmizeli, ale naopak se k nim přidali dvě venkovní, Rarášek a Cheynne a my od té doby velmi důkladně monitoruj...eme kočičky v naší péči, momentálně i prostřednictvím kamer.
Oba mladí, hodní, nepříliš důvěřující lidem. Časem dali lidem šanci a moc rádi se chodili hladit i k návštěvám. Rarášek je trošku citlivka a bude mu dělat potíže změna, ale má bylinky na uklidnění a velmi trpělivou paní, která oběma dala domov, právě pro jejich věk a handicap. Cheynne bude podle mne v pohodě, ale člověk nikdy neví. Věříme že pokud má tato dvojice šanci, to zvládnout, je to tady.
Prošli jsme spolu 9 let života, dlouhá cesta a velká spousta společně prožitých let, vlastně si ani neumím přestavit, že zítra nebudete čekat na svém oblíbeném místě na snídani, ale strašně moc Vám to přeju.
Děkujeme virtuálním maminkám Raráška p. Nikole Slezákové a virtuální mamince Cheynne p. Elisabeth Kelnhofer za jejich podporu.
A vy dva, 10 let je polovina, tak ať ta druhá, je jen a jen štěstí. Zasloužíte si ho.
Děkuji manželům Stránským za šanci starším handicapovaným kočičkám a všem společně co nejhezčí, nejdelší život.