Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.10. se v klatovské Sokolovně můžete těšit na již 7. bazar pro kočku

1. 10. 2019

19.10.2019 se v klatovské Sokolovně můžete těšit na již 7. bazar pro kočku, který jako vždy pořádá Šance pro kočku z.s. ve spolupráci s partnery :
Město Klatovy
Městské kulturní středisko Klatovy
Klatovské kočky z. s.
Klatovský deník
Film Pro
Rozhled

Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem hodným lidičkám ochotným pomoci.

Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.

Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?
PROPAGACE

Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se bazárek koná.
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční. .Pokud by jste chtěli pomoci třeba roznosem malých letáčků do schránek u Vás v obci, rádi Vám letáčky dodáme...

Plakátek k tisku pro lepší kvalitu naleznete na zde - bazar podzim 2019.pdf

PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem to znamená pátek 18.10.. můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do Klatovské sokolovny.
Věci se budou převážet cca mezi 17- 18 h.00 h / ještě upřesníme po dohodě všech, kteří mohou pomoci s autem a sokolovnou / a vyrovnávat budeme tentokrát jako vždy na Klatovský bazárek - v noci - dokud nebude vše hotovo a to může být také až ráno, čím víc nás bude, tím dříve bude hotovo a možná stihneme i hodinku spánku...
Fyzicky zdatné poprosíme o pomoc s přenosením stolů, nosí se většinou z patra dolů.

POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném 19.10. a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku.
/ ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../

Pokud ještě pochybujete a naše kočičky nebo nás neznáte, přijďte se podívat, komu je tato pomoc určena, není problém kočičky navštívit v současné době bohužel omezeně pouze odpoledne od 15 h.a to jen po předchozí telefonické dohodě minimálně ale ideálně několik dní předem, abychom ostatní práci kolem kočiček zorganizovali tak aby na vaši návštěvu, která trvá určitě dvě a víc hodin, našly čas.
Kočičky kterým je Vaše pomoc naleznete i zde
https://www.facebook.com/pg/sanceprokocku/photos/?tab=album&album_id=423642304460103

Pište do emailu: sanceprokocku@email.cz nebo volejte 731 241 782.
Krom péče o kočičky v útulku, kastrujeme a odchytáváme volně žijící kočky za účelem kastrace, rozvážíme krmivo méně majetným, kteří mají tíživou finanční situaci a ve své péči kočky, nebo můžeme být na veterině, nebo kde je třeba, momentálně je nás ještě méně než obvykle, proto je dohoda předem nezbytná, dohodu předem - poprosíme alespoň den předem, telefonům typu ,,mohu za 15 minut přijít,, - prostě není v našich současných možnostech vyhovět.

Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, kočiček je u nás 94, z toho 36 koťat a náklady jsou astronomické, úměrné tomuto počtu.

Děkujeme a prosíme i za sdílení . Bez Vás to opravdu nejde.

A samozřejmě co nejsrdečněji Vás všechny zveme do Sokolovny. Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!

bazar-podzim-2019-page-001.jpg