Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bělinka - 30. 9. 2017

2. 10. 2017

Bělinka, kočička o které někteří ani nevěděli, že je u nás..a přesto 11 let s námi..Velký kus života a spousta radosti z něj.
Minulý týden extrakce zoubků, v pátek ráno, rychlý převoz na veterinu s podezřením na akutní selhání jater, které se nakonec potvrdilo.
Bělinka vhozená před 11 lety v zavázeném pytli jako smetí na náš dvůr. Plašánek, který léta mizel z dosahu lidí, které nezná, přesto kočička, která milovala pohlazení a  společnost lidí o kterých ví, že neublíží. Bělinka která dala až po letech šanci ostatním, aby ji viděli a některým z nich, aby ji mohli pohladit. Bělinka, která měla šanci na domov, ale když pro ni panička přijela, prostě odjet nechtěla. Díky tomu odjela jiná, která to opravdu potřebovala víc, protože ji společnost ostatních vůbec nedělala dobře. Kdo ví proč kočička udělá to, či ono, ale Bělinka se rozhodla a my věříme že 11 let i v útulku, může být cosi jako domov nebo jeho iluze.. Každá kočička je jiná a každá chce něco jiného.. Bělinka chtěla zůstat, tak zůstala
Bělinko budeš nám všem moc chybět, máme za sebou kus společné cesty a to nejde zapomenout. Budeš moc chybět a chybíš ostatním, Briketka tě pořád hledá a nechápe, kde je její oblíbená spolubydlící.. Je to jako vždy, když někdo odejde, vše je najednou jiné, všichni jsou hodní, a když přijdeme, zvednou hlavičku a dívají se a nemusí mluvit, všichni víme o co jde...
Pak ať někdo přijde a říká, že kočky nemají cit, že nemají vazbu jedna na druhou, že nejsou smečková zvířata... Nejsou, ale mají mezi sebou velmi silná citová pouta, trpí a trápí se pro ty kteří onemocnění, které něco bolí a trpí pro ty kteří navždy odejdou...Máme kočičku která po odchodu jednoho kocourka sedávala v místech kde sedával a čekala, dělala to léta po jeho odchodu a pak se svěšenou hlavičkou, odcházela na svůj pelíšek.
Děkujeme paní Libuši Vlkové, že když už jsi s ní odmítla odjet, adoptovala tě aspoň na dálku, aby jsi měla někoho svého

Bělinko budeš moc chybět nám všem.
R. I. P. Bělinko

Fotka uživatele Šance pro kočku  z. s.

 

 

Fotka uživatele Šance pro kočku  z. s.