Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 2. 2018 Zachýsek

16. 2. 2018

Po deseti letech společného života nás opustil Zachýsek, zlatíčko které přišlo jako malé divoké kotě a zůstalo deset let. Plašánek, který den za dne dělal větší a větší pokroky, začal věřit nám, posléze i návštěvám, které měl moc a moc rád. Kožíšek při každé výměně srsti vypadal a rostl hodně dlouho, až loňský a letošní rok byl jiný, krásný lesklý kožíšek, bez vypadaného bříška. Nejednalo se o plíseň, na kterou byl preventivně přeléčen, ale o hormonální poruchu a možná i proto nikdy nenašel svého človíčka.
Zachýsek byl jediný, kdo zvládl nálady naší Bertičky, sice si neustále vehementně stěžoval, a povídal a povídal, ale i Bertičku měl svým způsobem rád.
Pře několika týdny jsme dostali smutnou zprávu že za duhový most odešla ZACHÝSKOVA maminka, léta šťastně žijící v milujícím domově , jako pravá kočičí královna. Tak tam na tebe alespoň čeká...
Zachýsku moc nám chybíš, a i když se nenašel nikdo, kdo by ti dal domov, my to cítíme tak že jsi ho měl. Je nám moc smutno že jsi odešel, ale jsme rádi, že jsi se nemusel trápit a že nyní už je ti určitě dobře.
Přejeme ti jen tu nejhebčí travičku pod sametové tlapičky a kožíšek prohřátý od sluníčka, jak jsi to měl rád...
R. I. P. ZACHÝSKU


https://www.youtube.com/watch?v=vA5KAeBxqxk

Fotka uživatele Šance pro kočku  z. s.