Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 12. Briketka

1. 1. 2019

Po 18 letech nás opustila kočička Briketka
která u nás prožila celý život, kočička s laskavým pohledem, sametovým kožíškem. Byť nikdy neměla vlastní koťata, byla vždy respektovanou vlídnou kočičí maminou všem přítomným, a nově příchozím.
Kočička, která když vás někdo, či něco sebevíc rozčílí nebo zklame, na Vás upře ty své hluboké krásné oči, dvakrát na Vás zamrká a prostě je vše pryč jako mávnutím kouzelného proutku.
Briketka původně plašánek, který až za léta začal věři...t nám, ale mizel před každou návštěvou, jen ti nejdéle jezdící návštěvníci našich kočiček, vědí.
Časem Briketka začala vyhledávat i návštěvy, na jedné z nich si omotala kolem tlapek svoji virtuální maminku p. Evu Desenskou, která ji celá léta věrně podporovala a my ji moc děkujeme za to, že v ní našla Briketka spřízněnou duši.
Před rokem Briketka onemocněla, podstoupila operaci nádoru na hlavičce, vše včetně zasaženého očička bylo odstraněno a zhruba půl roku bylo vše v pořádku, bohužel, za velmi krátkou dobu začal nádor znovu růst, tentokrát v místě kde nebylo možné provést operaci. Rostl velmi rychle a Briketka svůj boj s ním pohrála…
18 let je dlouhá doba a už vždy nám budeš chybět, i když je to jako s ostatními kamarády, kteří odešli. Je to jako by tu stále byli, vídáme je na jejich oblíbených místech, i když fyzicky tu nejsou.
Přejeme Ti klid a jsme rádi, že tě už nikdy nic nemůže bolet i když nám všem moc chybíš.
R.I.P. BRIKETKO

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: kočka a uvnitř

 

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí