Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ferdíček odešel za duhový most

2. 3. 2019

Opustil nás Ferdíček, který byl jeden ze služebně nejstarších kočičích přátel v našem útulku.
Prožil s námi dlouhých 16 let, krom faktu že patřil ke kočičkám, které nesnáší ostatní kočky, měl stavy agrese i vůči lidem, proto nikdy nenašel svůj vlastní domov a byl v naší dočasné péči, aby stres z počtu ostatních koček, nebyl tak velký.
Dle informací původních majitelů prodělal jak kotě úraz hlavičky, díky němu měl občas stavy zmatenosti, kdy nevěděl kde je. Postupem času se v... hlavičce usadil nádor, který nebylo možné operovat, nejdříve mu působil potíže v ouškách, pokračovaly potíže s očima a v posledních letech, prorostl až do tlamičky. Neviděl, neslyšel. Krom toho zlobily všechny klouby, přidaly se ledviny, ale Ferdík se vším pral jako lev až do svého posledního dne.
Ferdíčku je to ten odchod který tobě přinesl klid a nám velkou bolest, ale tvůj klid je důležitější.
Budeš nám tady moc chybět, ale to ty víš. 16 let je dlouhá doba a tvé stopy jsou všude, kam se podíváme, jen ty už tu nejsi. Ferdíku nejde napsat vše, protože by to málokdo pochopil, nejde napsat ani víc, protože pro tu bolest nemáme slova, zase máme srdce na tisíc kousků a prázdno které tu zůstalo. Ale máme i spoustu vzpomínek na každý den, který jsme s tebou mohli prožít a ty zůstanou
Děkujeme za dlouholetou podporu virtuální mamince p. Daniele Novotné
R.I.P. Ferdíčku

 

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: 1 osoba, směje se, kočka, venku a příroda

 

Na obrázku může být: tráva a venku

 

Na obrázku může být: tráva, venku a příroda

 

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: kočka

 

Na obrázku může být: boty a kočka

 

Na obrázku může být: oheň a noc