Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sašenka odešla za duhový most

3. 6. 2019

Opustila nás Sašenka, čistá duše jakých se mnoho nevidí. Sašenka k nám přišla před dva a půl rokem, ochrnutá, inkontinentní. Po nespočtu vyšetření na veterině a speciální klinice bylo jasné že mícha je přerušena úplně a její stav je neměnný, s prognózou že s námi nebude příliš dlouho.I proto byla tak trošku celebritoui a moc si užívala přízeň Vás všech, byla šťastná a svůj handicap stejně jako stejně postižené kočičky vůbec neřešila. Měla vše na co jen pomyslela, protože jejím krásným očím nebylo možné cokoli odepřít, a dnes jsme moc rády že to tak bylo, že když už tady byla tak krátkou dobu, mněla vše, o co si mňoukla.
V hlavičce byla bohužel výduť a praskla cévka, do 15 minut byl náš andílek pryč.
My víme, že je dobře že se netrápila i když těch posledních 15 minut, měla poprové za dobu co je unás bolesti. Jen jsme si moc přály, aby s námi byla podstatně delší dobu.
Sašenko ty víš jak moc nám budeš už pořád chybět, kolika lidem ublíží, že jsi musela odejít a že nejdůležitější je, že tebe už nic netrápí. jsme moc rády, že jsi vstoupila do našeho života, myslím že už pořád budu všude vidět, ta tvé krásné veliké čisté oči.
Moc děkujeme všem virtuálním rodičům a příznivcům, kteří na Sašenku nikdy nezapomněli s něčím, co mněla ráda nebo potřebovala.
R. I. P. Sašenko