Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bazar pro kočičky v PDA Sušice 14.4. - 16.4.

27. 3. 2023
Bazarek pro kočičky Šance pro kočku ze Sušice.
Máme tady jaro, takže je tu nutně jarní bazárek pro sušické kočičky.
Budeme se na Vás těšit v PDA Sušice 14. 04. 2023 - 16. 04. 2023
Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, p. Libušce Janouškové za sběrné místo pro věci na bazárky, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem mediálním partnerům a hodným lidičkám za pomoc s propagací.
Díky Vám všem a vaší podpoře můžeme pomáhat těm, kteří to potřebují.
 
Jedeme nonstop 23 let, ale kalamitu posledních let nepamatujeme a dochází síla, tu dodají kočičky, ale narůstá stále větší armáda koťat a koček která spotřebuje na krmení, stelivo a veterinu pochopitelně podstatně víc peněz, než je obvyklé. Současné zdražování všeho snižuje počet lidiček schopných pomoci, protože všichni mají zvýšené výdaje. Ale to bohužel mají i kočičky, protože krmení a stelivo, veterina a vše co je třeba roste přímo astronomicky a je skoro nemožné zajistit vše, co je třeba. Platí opravdu doslova že pomůže každá i malá částka.
 
Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho. Poprosíme nehlašte se pokud pomoci nechcete nebo nemůžete. Potom logicky chybí človíček, který se nahlásí a nepřijde aniž by dal vědět.
Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?
PROPAGACE
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se taková akce koná.
Plakátek ke stažení ve formátu pdf  Sušicejaro2023.pdf
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční.
PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem to znamená ve čtvrtek 13. 04. můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do PDA.
Věci se budou převážet od cca 9.00 h ráno / ještě upřesníme po dohodě všech kteří mohou pomoci s autem / a vyrovnávat budeme tentokrát hned po převozu věcí. Tentokrát je možnost že čás věcí by se mohla převážet již v týdnu před bazárkem v odpoledních hodinách ale to upřesníme opravdu až těsně před bazárkem samotným.
POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném. Pokud se tedy někdo cítí na to pomoci i na bazárku jako takovém, čím víc tím lépe a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku / ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../
Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, protože u nás najdete jen ty nejkrásnější, nejchytřejší, a nejhodnější kočičky na světě, bohužel však kočičky které nemají svůj vlastní domov a čekají na něj v útulku....
Průměrně máme v péči + - 100 kočiček a bazárek se koná těsně před vypuknutím kotěcího období, tedy pro nás tradičně té největší finanční zátěži.
Prosíme pokud můžete, pojďte s námi pomoci těm, kteří si samotní pomoci nemohou..
Poprosíme a děkujeme za sdílení, bez vaší pomoci to nejde.
A samozřejmě, co nejsrdečněji Vás všechny zveme do PDA v Sušici Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!
Většinu z Vás dobře známe a věříme, že v tom kočičky nenecháte ony ty špatné časy vždy ukáží, kdo je kdo, a my si velmi vážíme, že nám pomáháte.
Děkujeme
 
susicejaro2023-page-001.jpg