Jdi na obsah Jdi na menu
 


Běhejme a pomáhejme útulkům , DEN ZVÍŘAT 2023

12. 10. 2023
I letos, je stejně jako předešlé ročníky náš útulek součástí sbírky kterou pořádá pro zatím 101 útulků Běhejme a pomáhejme útulkům , DEN ZVÍŘAT 2023.
Všechny zvláště kočičí útulky praskají ve švech a zápolí s nedostatkem místa a financí. I proto Vás poprosíme o co největší sdílení a omlouváme se těm, kteří nám loni psali, že dáváme sbírku pořád dokola. Je to pro co největší počet sdílení a co nejlepší výsledek pro spoustu opuštěných zvířat. Je to i podmínka účasti, tak to zkuste ignorovat, pokud Vám to tak zásadně vadí, ale pokud můžete, sdílejte s námi. Jen tak se může podařit vybrat co nejvíc peněz a věřte že jsou moc a moc potřeba. Téměř nikdy, nemáme na krmení a stelivo ani na týden a dotujeme nákupy ze svých peněz. Kočiček je prostě moc a koťátka která jsou stále úplně všude, jsou černá díra pro finance. Víme že nemohou pomáhát stále ti stejní podporovatelé a ani to nechceme. Prosíme o pomoc pokud můžete a pokud ne, tak o sdílení. Třeba to uvidí někdo další kdo se přidá. Děkujeme
Děkujeme
 
 
 DEN ZVÍŘAT 2023
Včera jsme dokončili Běhy pro útulky, které byly v Plzni, Praze, Olomouci a Brně. Bylo by nespravedlivé pomáhat jen v těchto městech útulkům. Proto vznikla před lety celorepubliková sbírka DEN ZVÍŘAT. Sbírka pro psí a kočičí útulky, ale i pro zařízení, která pomáhají týraným koním, hospodářským zvířatům, fretkám, holoubkům.
Včera jsme se přesvědčili v Brně, že útulky jsou přeplněné. Finanční krize, přemnožené kočky, velká část útulků je na pokraji sil.
Jdeme do toho! Založili jsme sbírku na útulky do konce tohoto roku na @doniocz .Přihlásilo se nám zatím 101 útulků a další prověřujeme. Doufáme, že akci opět podpoří některé známé tváře, ale celé to bude především o nás, kteří milujeme zvířata.
Přejeme si, aby útulky do svých příspěvků popsaly, s čím se perou. Kočičí spolky praskají ve švech, léčba nemocí je nákladná a zájem o kočičky minimální.
Akce běží zde  https://www.donio.cz/den-zvirat-2023 a QR platbou na sbírkový účet. Více informací i na webu https://www.denzvirat.cz/.
Velmi nám pomůžete sdílením tohoto příspěvku.
Děkujeme 
 
Může jít o obrázek 1 osoba, zvíře a text