Jdi na obsah Jdi na menu
 


Edík zraněný z čelisťové pasi má domov

26. 3. 2024
Byli jsme upozorněni na kocourka, který před třemi týdny skončil v čelisťové sklopné pasti a majitelé ho nechali napospas. Tvrdili, že na veterině byli, nicméně stav tlapičky tomu neodpovídá, rána nebyla vůbec léčena a došlo k poškození svalů. Zastávali názor že je jedno jestli hopsá po třech s tlapkou kterou nosí zdviženou, nebo jestli bude hopsat po třech s amputovanou tlapičkou. Že kocourek zažíval neskutečnou bolest, že šlo předejít deformacím, které nastaly, to neřešili. O tom že takový kocourek rozhodně nemá co dělat venku nemluvě. Podařilo se je přesvědčit, aby se kocourka vzdali a darovali ho. Mohli jsme mu tak konečně zajistit veterinu a v pondělí konečně dostal léky na bolest a ATB a veškerá vyšetření a testy. Kocourek byl hospitalizován a poprvé v životě zažil, že se o něj někdo stará. Za celý kotěcí život nedostal od původních majitelů ani jméno, takže byl panem doktorem pojmenovám Edík, který měl ten svátek.
Začala šťastnější etapa jeho života, tlapičku nebylo nutné amputovat, bude ho ale čekat několik měsíců rehabilitace a je velká šance, že se vše dá ještě zachránit.
Protože občas je život i spravedlivý, tak štěstí ještě chtělo přidat kocourkovi, který toho má za sebou tolik a našli se lidičky, kteří Edíkovi nabídli domov, i s tím, že je čeká několik měsíců léčení. Moc děkujeme a víme že tady bude kocourek v těch nejlepších rukách a na původní trápení rychle zapomene a začne žít život plný péče a lásky, jako správný kotěcí kluk.
 
434132293_808743434618266_5530454330673664987_n.jpg