Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dopadl Bazárek...

19. 4. 2023
O uplynulém víkendu se konal charitativní bazárek Šance pro kočku pro kočičky ze Sušice.
Špatná doba + špatném počasí rovná se úžasní dobří lidé a úžasný výsledek. Součet z nákupů a sponzorský dar udělal neskutečných 113 000 Kč.
Věděli jsme, že kočičky nenecháte tzv na holičkách, ale předčili jste všechna naše očekávání. Asi ani nejsou vhodná, dostatečně velká slova na poděkování.
Sv. Augustin řekl, že "jen láska zná umění jiné obdarovávat a přitom bohatnout".
Rádi bychom vám poděkovali, za vaši lásku ke kočkám, za to že pomáháte s námi. Občas je to hodně těžké, v poslední době zvlášť, ale dokud budeme mít kolem sebe lidičky jako jste Vy, nikdy to nevzdáme. Milionkrát je situace tak zlá. že chceme se vším skončit, že je toho tolik, že už nemůžeme dál. Ale potom se na nás upře ta spousta důvěřivých kočičích očí, které nejde sklamat, a vždy přijdete vy, s neskutečnou pomocí.
Tak od nás všech prosím přijměte velké poděkování.
Velké poděkování zaslouží všichni, kteří se na bazárku podíleli.
Takže děkujeme všem mediálním partnerům, děkujeme PDA Sušice , v čele s panem Adamcem, všem dárcům a tvůrcům věcí, p. Libušce Janouškové za sběr věcí na bazárky, všem, kteří nám u p Libušky Janouškové pravidelně nechávají příspěvek kočičkám nebo nějakou dobrotu pro ně.
Bazárek je opravdu náročná akce, za kterou si velké poděkování zaslouží všichni pomocníci. Romana Mathausová, Tomáš Mathaus, Lenka Mathausová, Petr Pešl, Táňa Vlčková, Miluška Sedláčková, Hanka Poláková, p. Karel Tittl, manžele Novotní, Denisa Síbová, Lenka Dolejší, Věrka Loffemanová, Jana Klečková, Libor Špaček, Anna Špačková, p. Helena Šperlová, Žanetka Lorencová a paní Emilka.
Kočičkám jste přinesli i spoustu dobrůtek, paní Renata Jindrová velkou spoustu drogerie a paní Martina Klímová kočičkám přinesla krásný, heboučný pelíšek, který jim ušila.
Moc děkujeme Vám všem, kteří jste nám připomněli že kolem nás je velká spousta úžasných lidí, díky kterým je svět o chlup lepším místem, než se někdy zdá.
 
Může jít o obrázek kočce a text that says 'Charitativní bazárek Šance pro kočku 113. 000 kč Dekujeme'