Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kašpeské Hory - zbídačené kočky a koťata vyhození v krabici

6. 6. 2023
Aktualizace - tak kočičí maminka není maminka, ale tatínek nebo jiný zbídačený příbuzný. Vypadá to že někdo posbíral doma co se nehodilo a vyexpedoval, jedno černé kotě je nejspíš také odjinud nebo od jiné mámy, má jinou stavbu těla, je mladší a od ostatních koťat utíká. Všichni mají za sebou vstupní prohlídku, ATB a budeme doufat že hlavně kocourek, který je na tom opravdu nejhůř, to zvládne. Je to kostra potažený dlouhým zdredovaným kožíškem.
Kašperské Hory - za obcí, směr Nezdice na Šumavě, krabice a v ní bytůstka, která kočku připomíná jen hodně vzdáleně. Která by v péči někoho, kdo se stará, byla krásnou kočičí slečnou. Bohužel, ten kdo se měl starat, se nestaral, nekastroval, nekrmil, neléčil. Jen naskládal to co z kočičky která je ještě kotě zbylo, do krabice, i se čtyřmi koťaty, která už začínají jíst, takže rychle s nimi pryč.
Kočičí maminka je vyhublá na kost, všichni včetně koťat mají silnou virózu, kterou samosebou nikdo neošetřil.
Děkujeme nálezcům za pomoc kočičce, která na první dobrou narazila na lidský odpad, tak teď je na čase aby poznala, že lidé umí být i jiní, že už bude dobře a další domov, bude domov jak má být.
Pokud chcete nebo můžete některé z kočičích maminek s koťaty které tu máme pomoct, můžete zaslat jakoukoli malou částku na účet
2000952043 / 2010 nebo třeba poslat kotěcí mlíčko Royal Canin, kotěcí baštu na adresu Šance pro kočku, Hrádecká 493, 342 01 Sušice.
Děkujeme
 
00kas.jpg