Jdi na obsah Jdi na menu
 


Včera se domů rozjel Maxík a Daninka

21. 6. 2023
Včera se domů rozjel Maxík, který u nás čekal dva měsíce než se mu vrátí panička z nemocnice a včera se konečně dočkal. Máme za tohle zlatíčko velikou radost bylo mu po paničce hodně smutno a je to báječný moc hodný kocourek. Tak už jen hezké dny na hodně dlouho, zasloužíte si je.
Další velikou radost nám udělala kočička Daninka, která se také vydala směr nový domov. Daninka u nás ušla veliký kus cesty, pochází od jednoho z kravínů, kde se jak jinak, odkládají kočky. Měla odtud bohužel hodně špatnou zkušenost s lidmi, kteří ji chtěli umlátit lopatou a s kočkama, které ji nechtěli přijmout a vyháněly ji. Když přišla tak opravdu běsnila když jen zahlédla jinou kočku a včera odcházela ta nejhodnější kočička, která nechybí u žádné lumpárny a v houfu ostatních a je vždy v první řadě na pohlazení.
Doma na ni čeká slepá kočičí kamarádka a třínohý kocourek. A hlavně rodina kde na bezpečí kočiček záleží a vše je uzpůsobeno tak, aby se nic nemohlo stát. Kočičky mají zabezpečený pozemek speciálním oplocením, které kočička nepřekoná a jsou díky tomu v bezpečí a mohou si jít na zahrádku a domů kdy a jak chtějí. Víc jsme si pro ni nemohli přát a moc děkujeme. Přejeme ten největší ranec kočičího štěstí všem.