Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za duhový most odešel kocourek Kvilda

14. 4. 2024
Tento týden je týdnem špatných zpráv...
jedna z domácích kočiček má velmi špatné výsledky krevních testů. totální selhání ledvin a ještě horší krevní obraz, je hodně anemická...
Víme s čím, tak budeme bojovat, ale tento boj vyhrát nejde. Jde vybojovat čas navíc a dokud to pro ni bude příjemný čas, pokusíme se ho vybojovat co nejvíc. Držte všechny tlapičky co máte, bude to moc potřeba.
Kočičky v útulku nemohou být pozadu, tak nás včera poprvé zarmoutil kocourek Kvilda. Jak to bývá když to kočička udělá, je to poprvé a naposled.
Je to nikdy nekončící strach. Opustil nás veliký bojovník, malý velký kococourek, který toho zlého, dostal do vínku kotěcího věku víc, než jiná kočička za celý život. Našel se se svoji sestřičkou jako malinké kotě na Kvildě, v době mrazů, živořící u popelnic jednoho z hotelů. Oba přišli s herpesvirem, silně podchlazení, Klárka navíc s oboustraným zápalem plic. Klárka boj prohrála téměř okamžitě začátkem prosince, Kvilda ze všech sil bojoval. Prodělal dvě vážné operace a zvládnul je na jedničku. Přišel o obě očička, ale když na Vás upřel hlavičku, měli jste pocit že vidí celou svoji bytostí až na dno duše. Byl to šťastný, umazlený kocourek, který na orientaci v prostoru bez očí, nepotřeboval týdny ani dny. Okamžitě fungoval, když náhodou nevěděl, jemně si otlapkal okolí a hned věděl kde je. Byl to neskutečně hodný, chytrý šikovný kocourek. Kdykoli jsme šli kolem něj, zaujal pozici surikaty a předními tlapičkami říkal, ,,já jsme tady, pojď mne pochovat,,. Totéž když jsme se sklonili k jiné kočičce abychom ji pohladili, najednou se nám objevil za zády a jemně upozorňoval já jsem tady tak proč hladíte Jůlinku? Byl malinko svéhlavý a rozmazlený, ale kdo by mu to zazlíval...
Od pondělí měl z ničeho nic vážné potíže s dýcháním a včera bohužel svůj boj prohrál. Děkujeme naší paní doktorce, že za ním denně jezdila a zkoušely jsme vše, co jde... Nepomohlo to a Kvilda už teď dovádí s Klárkou u velké kočky..
Moc nám tady chybíš a budeš vždy chybět. R. I. P. Kvilďáčku.
Může jít o černobílý obrázek kočka a text, kde se píše Kvilda 11. 11.04. 11.04.2024 04. 2024
 
 
 
Všechny reakce:
36