Jdi na obsah Jdi na menu
 


Znovu moc prosíme o pomoc pro kočičku z Domažlic

31. 8. 2023
Znovu moc prosíme o pomoc pro kočičku z Domažlic.
Kočička žila celý svůj život v bytě se svým pánem. Pán bohužel onemocněl, přišel o nohu a už se z nemocnice nevrátí. Kočičku vyhodili na ulici. Měla malinkaté štěstí ve svém neštěstí, všimla si ji paní, která ji krmila a po čase zjistila, že má kočička na bříšku dvě boule. Hledali jsme někoho u koho by mohla alespoň přečkat pooperační dny, bohužel marně.
Boule na bříšku se zvětšila, takže jedna laskavá duše kočičku vzala domů do dočasné péče, i když ji nemá kde mít, protože má svoje dvě kočičky a 5 dnů z týdne pracuje a je v Německu.
Kočička je dnes po operaci, má odooperovanou kýlu, vytržené 4 zoubky. Je to asi deset let stará kočička, je kastrovaná, mazlivá hodná, vzorně chodí na záchůdek.
Nutně potřebuje domov o který přišla a ani současná dočasná péče není hlavně pro paní která ji kočičce poskytla ideální. Ale bohužel ji není kam dát a po operaci pochopitelně potřebuje péči a ohlídat. Víme že na starší kočičku nebude mnoho zájemců, ale moc prosíme o pomoc, pokud alespon trošku můžete. Potřebuje domov uvnitř bytu, určitě klidnější, ale hlavně už na pořád.
Kočička se nachází v Domažlicích, pokud můžete pomoci, kontaktujte nás prosím.
Poprosíme a děkujeme za sdílení.
 
373551180_681428374016440_3339050528291422452_n.jpg