Jdi na obsah Jdi na menu
 


Znovu prosíme o domov pro Mášenku

8. 11. 2023
Znovu prosíme o domov pro Mášenku. Už jednou, jste nám sdílením pomohli domov najít, bohužel s domácí kočičkou to nejde dohromady. Tady čas nepomůže a ani to není tak že časem si zvyknou. Neplatí to pro vždy, pro všechny kočičky a tady to prostě neplatí. Domácí kočička se Mášenky bojí tak, že nechodí ven, pořádně nejí a nepije a protože potřebuje speciální dietu je potřeba aby fungovala jak má. S Mášenkou byli podobné potíže i v dočasné péči, domácí kočky ji nepřijaly. Kočky jsou indivudualisté, každá je úplně jiná a každá reaguje jinak. Za mne bude Mášenka super pro někoho, kdo kočky nemá a Mášenka si bude užívat, že je milovaný jedináček. Moc prosíme o domov a ty co ho nabídnout nemohou o sdílení. Mášenka je v Janovicích nad Úhlavou a moc prosí o domov který přinese štěstí všem, domácí kočičce, Mášence a nové majitelce či majiteli, protože Mášenka je úžasná kočička, jen má třeba špatnou zkušenost z doby kdy byla na ulici.
Prosíme a děkujeme za sdílení
 
Mášenka hledá dále milující domov!!! Nejdřív se zkusím poptat tady u sebe na fb, než kontaktuji opět spolek. Sháním pro tuhle krásnou možná 8-10 let starou mourovatou kočičí slečnu nový milující domov.  Žila s nějakým starým pánem, který se ale nevrátil z nemocnice po amputaci nohy. Dostala se na ulici, ze které ji zachránila jedna milá duše. Našla u ní boule - je po operaci kýly a má vytržene 4 zoubky - granulky ale žere normálně. Máša je očkovaná, cipovana, testovaná, kastrovana, zvyklá na byt, i na oba typy WC. Je dominatnejsi a nehodí se tedy ke kočičím straspytlum, jako je má Čiči. Ona straspytel není. U mě doma pochopila, že na stole v mé přítomnosti nemá co prohledávat - je ucenliva, mazlivá, je to ale typiš paní kočka, má svý nálady , ale dá vždy vědět a nenechá se nějak moc tahat, je tedy vhodnější k již více chápajícím dětem. Pochovat se ale nechá. Je jak pejsek. Všude chodí za mnou, když ji zavolám, přiběhne. Taky si zaslouží místo v posteli. Společnost člověka miluje. Chlupy pouští jen málo. Pokud rádi telefonujete a zpívate, přijde vás pomazlit.  A je hravá, dostanete k ní sadu hraček. Je to skvělá parťačka do nepohody.
Za sdílení děkuji.
Edit: Myslím, že nemá úplně problém vycházet s ostatními kočkami. Soudě podle předchozího pobytu u dočaskářky. Ale že na ni moje kočka syci a vrci se jí moc nelíbí a většinou je menší konflikt, protože na ni moje vyjede, když se Máša moc přiblíží. Jde si spíš po svým. Podle mě by mohla v pohodě vycházet s jinou neřešící kočkou.
 
00.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01.jpg