Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opustil nás Beníček 6.1. 2021

6. 1. 2021
Opustil nás Beníček, kocourek, který doplatil na vše co za pouhý rok života zažil a nedostal šanci na nový, který by si tolik zasloužil.
V původní rodině zažil hádky, střelbu po kočkách na zahradě, hlad, vystěhování z domku a zoufalství, když dům zůstal opuštěn a kočky obíhali kolem, ale nebyl nikdo, kdo by je pustil dál.
Díky lidem kterým jejich osud nebyl lhostejný přijel k nám. Krok za krokem se přibližoval, dával důvěru, až začal věřit.
Neustále na sebe upozorňoval, neustále vyžadoval mazlení a být středem našeho zájmu. Bez problémů prošel karanténou, testy očkováním, kastrací...Vše zvládl.
Moc rádi jsme ho zařadili do nabídky kočiček, které hledají domov. Dostal tři nabídky domova, který hledal. Byl dohodnutý termín na 15. 1. , kdy si ho chtěla odvézt jeho nová rodina, která se do něj okamžitě zamilovala.
Bohužel se tohoto dne nedočkal. 31.12. nezvládl lidskou zábavu, byl převezen v těžkém šoku na kliniku, léčen, stabilizován a o pár dnů později se vrátil k nám. I když už se nevrátil. Kocourek který přijel, nebyl ten, kterého jsme znali. Vrátil se apatický, zlomený kocourek, bez zájmu o cokoli.
Je jasné, že každý člověk má na pyrotechniku a oslavy nového roku jiný názor. Tisíc lidí, tisíc názorů a na každém z nich, je někde část pravdy.
Pro nás jste Vy, co jste pálili petardy, vzali mladému kocourkovi, který se rozhodl dát lidem znovu šanci, desítky let života, zahodili jste nespočet hodin naší práce, kdy jsme s Beníkem pracovali, aby začal věřit. Zahodili jste život, pro pár ran a nic...
Beníčko je nám to neskutečně líto, tvoje prázdné místečko, je rána, kdykoli jdeme kolem. Rána kdy si nejsme jisti, zda se zacelí.
R.I.P . Beníčku
 
Na obrázku může být: kočka, text that says 'Beníček 06.01.2021'
 
 
 
ben20.jpg