Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 3. a 17. 3. 2019 - 10. Charitativní bazar pro kočku v Sušici

14. 2. 2019

Ve dnech 16. 03 . 2019 - 17. 03. 2019 se v Sušické Sokolovně můžete těšit na již tradiční 10. bazar pro kočku, který jako vždy pořádá Šance pro kočku z.s. ve spolupráci se Sušickým kulturním centrem.
Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, p. Libušce Janouškové za sběrné místo pro věci na bazárky, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem mediálním partnerům a hodným lidičkám za pomoc s propagací.
Díky Vám všem a vaší podpoře jsme v roce 2018 mohli přijmout 97 těchto kočiček bez domova
jejich album zde:

https://www.facebook.com/pg/sanceprokocku/photos/?tab=album&album_id=968874516603543

podařilo se najít domov pro 80 těchto kočiček
jejich album zde:

https://www.facebook.com/pg/sanceprokocku/photos/?tab=album&album_id=967794170044911

a v útulku v Sušici jsou momentálně tyto kočičky
album zde:
https://www.facebook.com/pg/sanceprokocku/photos/?tab=album&album_id=423642304460103

Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci..., dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.

Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?

PROPAGACE
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se taková akce koná.
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční. .Pokud by jste chtěli pomoci třeba roznosem malých letáčků do schránek u Vás v obci, rádi Vám letáčky dodáme...

Plakátek k tisku ZDE - jarozelená2019.pdf

 

PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem to znamená pátek 15. 03 můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do Sušické sokolovny.
Věci se budou převážet od cca 9.00 h ráno / ještě upřesníme po dohodě všech kteří mohou pomoci s autem / a vyrovnávat budeme tentokrát hned po převozu věcí.

POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku.
/ ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../

Pokud ještě pochybujete a naše kočičky nebo nás neznáte, přijďte se podívat komu je tato pomoc určena, po předchozí dohodě alespoň den předem není problém je navštívit.

Pište do emailu: sanceprokocku@email.cz, volejte 731 241 782 nebo pište zde do zpráv či na profil.

Krom péče o kočičky v útulku, kastrujeme a odchytáváme volně žijící kočky za účelem kastrace, rozvážíme krmivo méně majetným kteří mají tíživou finanční situaci a ve své péči kočky, nebo můžeme být na veterině nebo kde je třeba, momentálně je nás ještě méně než obvykle, proto je dohoda předem nezbytná, dohodu předem - poprosíme alespoň den předem, telefon ,,mohu za 15 minut přijít,, - prostě není v našich současných možnostech vyhovět.

Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, protože u nás najdete jen ty nejkrásnější, nejchytřejší, a nejhodnější kočičky na světě, bohužel však kočičky které nemají svůj vlastní domov a čekají na něj v útulku, má to smysl...
Průměrně máme v péči + - 100 kočiček a bazárek se koná těsně před vypuknutím kotěcího období, tedy pro nás tradičně té největší finanční zátěže.

Prosíme pokud můžete, pojďte s námi pomoci těm, kteří si samotní pomoci nemohou..
Poprosíme a děkujeme za sdílení, bez vaší pomoci to nejde

A samozřejmě co nejsrdečněji Vás všechny zveme do Sokolovny. Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!

 

2019.jpg