Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.03. 2020 se v klatovské Sokolovně můžete těšit na již 8. bazar pro kočku

10. 2. 2020

AKTUÁLNĚ: kvůli vyhlášení nouzového stavu v ČR se bohužel bazárek v termínu 21. 3. 2020 ruší. O vhodném náhradním termínu jednáme a budete včas informování :) Děkujeme za pochopení a doufáme, že i přes nastálé potíže nám zachováte přízeň a dorazíte v náhradním termínu.

 

21.03. 2020 se v klatovské Sokolovně můžete těšit na již 8. bazar pro kočku, který jako vždy pořádá Šance pro kočku z.s. ve spolupráci s partnery :
Město Klatovy
Městské kulturní středisko Klatovy
Klatovské kočky z. s.
Klatovský deník
Film Pro

Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem hodným lidičkám ochotným pomoci.

Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.

Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?
PROPAGACE
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se bazárek koná.
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční. .Pokud by jste chtěli pomoci třeba roznosem malých letáčků do schránek u Vás v obci, rádi Vám letáčky dodáme...

Plakátek v PDF k tisku zde.

PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem to znamená pátek 20.03. můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do Klatovské sokolovny.
Věci se budou převážet cca mezi 17- 18 h.00 h / ještě upřesníme po dohodě všech, kteří mohou pomoci s autem a sokolovnou / a vyrovnávat budeme tentokrát jako vždy na Klatovský bazárek - v noci - dokud nebude vše hotovo a to může být také až ráno, čím víc nás bude, tím dříve bude hotovo a možná stihneme i hodinku spánku...
Fyzicky zdatné poprosíme o pomoc s přenosením stolů, nosí se většinou z patra dolů.

POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném 21.03. a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku.
/ ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../

Kočičky kterým je Vaše pomoc určena naleznete zde:
https://www.facebook.com/pg/sanceprokocku/photos/?tab=album&album_id=423642304460103

Pište do emailu: sanceprokocku@email.cz nebo volejte 731 241 782.

Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, kočiček je u nás pravidelně kolem stovky z toho je veliká spousta loňských koťat, ta nyní postupně podstupují kastraci a revakcinaci, každý den máme na veterině čtyři koťata na kastraci a to vše jsou zvýšené náklady na již tak astronomickou částku na provoz útulku s takovou spoustou kožíšků. Do tohoto aktuálně kastrujeme volně žijící kočky, protože už vesele honí kocoury, abychom snížili počet bezprizorním koťat na ulici.

Děkujeme a prosíme i za sdílení . Bez Vás to opravdu nejde.

A samozřejmě co nejsrdečněji Vás všechny zveme do Sokolovny. Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!

 

bazar-jaro-2020-page-001.jpg