Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. bazar pro kočky bez domova 14.-15.5. v Sušici

19. 4. 2016

kocky.jpg

 

Charitativní bazárek Šance pro kočku z.s. skončil, děkujeme Vám všem za neskutečnou pomoc a podporu, omlouváme se, ale podrobnou zprávu a fotečky dodáme jakmile je Evička Desenská zpracuje, všichni za sebou máme tři dny, které byly hodně náročné a ještě tu čeká spousta kožíšků na to svoje...
Děkujeme všem, kteří nám na bazárek věci darovali, všem kteří přišli nakoupit, někteří opakovaně, někteří dorazili z Plzně a dalších měst a bylo moc příjemné se s Vámi všemi setkat. Maj...itelům našich kočiček, kteří nám je přinesli tradičně ukázat a udělali nám velikánskou radost. Těm pravidelným návštěvníkům našich bazárků za stálou podporu, velké poděkování všem, kteří pomáhali s propagací, p.Slivoňovi a Tomanovi kteří za nás odvedli velký kus práce, všem dopravcům a dobrovolníkům. Jste všichni úžasní a úžasní lidé dělají úžasné věci, takže díky Vám všem, se podařilo Šanci pro kočku z.s. získat částku 40 700 Kč, což je neuvěřitelné.
Moc a moc děkujeme a kočičky vrní blahem jaké báječné lidičky mají kolem sebe.

Výdělek z bazárku vyšplhal na 41 056,-, právě jsme se vrátili z Rumpoldu, kam jsme odvezli veškerý papír a pro kočičky tak získali dalších 356,- Kč. Velké poděkování Norbertu Vlčkovi, který i přes zdravotní hendikep pomáhal nosit veškeré těžké krabice.

 

Reportáž ZDE.

Reportáž z našeho charitativního bazárku v sušické Sokolovně. Velké poděkování panu Kalistovi a TV Film Pro za sponzorování této reportáže. 

 

Náhledy fotografií ze složky 4. bazar přípravy