Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. charitativní bazar pro kočky bez domova 22. - 23. 10. 2016

17. 9. 2016

V závěru října pro Vás Šance pro kočku z.s. připravila tradiční charitatvní bazárek v Sušické sokolovně pro stále stoupající počet kočiček v naší péči.
Krom nakupujících, na které čekají jako vždy pěkné věci, za ještě hezčí ceny a tombola, uvítáme pomoc dobrovolníků, s vyrovnáváním zboží, dopravou případně přímo na bazárku. Máte li čas a chuť pomoci 130 kočičkám, které v tuto chvíli máme v péči a další na čekací listině, kontaktujte nás prosím abychom rozložili společné síly, podle toho kdo má kdy čas.
Doprava pátek 21.10.2016 od ranních hodin a neděle 23.10. 2016 kolem 14h.
Oceňování a vyrovnávání zboží - pátek 21.10.2016 od rána do 18h a potom od 22.00 h prakticky do sobotního rána, končíme až je hotovo a téměř nikdy to nevyjde ani na hodinku spánku, když nás bude víc, půjde to rychleji....
Prodej běhen soboty a neděle na bazárek jako takový....
Bazárek od bazárku dokazujete jak moc jste úžasní, pojďte nám pomoci i lna ten 5.bazárek v období kdy je situace kolem opuštěných koček historicky nejhorší, samozřejmě nejen u nás je to stejné úplně všude v celé republice
Pomůže i tisk a roznos či výlep plakátků, šíření informace o bazárku mezi vašimi přáteli.
Děkujeme všem, odměnou bude vrnění velikánské spousty tlapek které si samotné pomoci nemohou a naši pomoc potřebují a zaslouží si ji.

5-bazar-kocky.jpg